Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei acţionari Totul despre firma care ridică maşinile în Constanţa

ro

17 Sep, 2013 00:00 6769 Marime text
Litoral Connect apare în comunicatul privind rezultatul licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere pentru sectoarele de plajă libere
 
Societatea comercială care se ocupă de ridicatul maşinilor parcate neregulamentar în Constanţa a ajuns în atenţia judecătorilor. Conform portalului instanţelor de judecată, SC Litoral Connect SRL figurează în mai multe dosare civile, alături de Poliţia Locală, toate cauzele fiind înregistrate pe rolul Judecătoriei Constanţa şi introduse în circuit de cei care s-au trezit cu automobilele ridicate. Unitatea comercială mai sus precizată a luat fiinţă anul acesta, mai exact la începutul lunii aprilie. Doar pentru recuperarea maşinii din parcul auto al Litoral Connect, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Seat, constănţenii trebuie să achite suma de 600 de lei. Pentru plata amenzii, alţi bani, altă distracţie!
 
Conform datelor oficiale, Litoral Connect SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Crişului. Unitatea comercială, care şi-a deschis porţile la începutul lunii aprilie, după cum menţionam şi mai sus, este condusă de Marian Popescu, de 32 de ani, din Constanţa, cu 5 părţi sociale şi cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, de Ioana Cristina Tudoran, de 29 de ani, din Constanţa, cu o parte socială şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%, şi de Nicolae Florin Toma, de 29 de ani, acesta fiind administratorul firmei. Domeniul de activitate al SC Litoral Connect SRL este reprezentat de „activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre”.

Foarte interesant, Litoral Connect apare în comunicatul privind rezultatul licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere pentru sectoarele de plajă libere, desfăşurată în perioada 20 - 23 aprilie. Astfel, după trei săptămâni de la înfiinţare, societatea comercială mai sus precizată este menţionată în comunicatul mai sus precizat, în asociere cu SC Livamar SRL, pentru sectorul Mamaia 3 - subsector 5, dar şi pentru sectorul Mamaia 3 - subsectorul 6, sectorul Mamaia 3 - subsectorul 7 şi pentru sectorul Mamaia 4 - subsector 4. Revenind la dosarele aflate pe rolul Judecătoriei Constanţa în care apare SC Litoral Connect SRL, conform portalului instanţelor de judecată, acestea sunt 5 la număr, cauze înregistrate în ultimele două luni. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la reprezentanţii SC Litoral Connect SRL cu privire la ridicarea maşinilor, însă acest lucru nu a fost posibil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii