Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titularizare 2019. Lista posturilor vacante, publicată de Ministerul Educaţiei. Câte sunt disponibile la Constanţa

ro

19 Jun, 2019 00:00 5599 Marime text
Pe lângă absolvenţii de gimnaziu şi cei de liceu, care susţin Evaluarea Naţională şi, respectiv, probele din cadrul Bacalaureatului, iată că şi profesorii vor avea parte de emoţiile specifice examenelor, în perioada următoare având loc concursul de titularizare.
 
Potrivit ISJ Constanţa, 908 candidaţi din judeţul Constanţa s-au înscris la Concursul naţional de titularizare. La concurs sunt scoase 2.294 de posturi vacante, dintre care 172 titularizabile (pe perioadă nedeterminată). Potrivit datelor prezentate de ISJ Constanţa, se caută 28 de educatoare, 32 de învăţătoare, 24 de profesori pentru pregătire sportivă de specialitate. În rest, candidaţii mai au la dispoziţie câteva posturi, la fizică, matematică, limba turcă maternă, informatică.
 
Înscrierile la concursul de titularizare 2019 s-au făcut în perioada 22 - 29 mai 2019, când profesorii au depus la inspectoratele şcolare dosarele de înscriere la titularizare, inclusiv absolvenţii promoţiei 2019. Pe data de 3 iunie 2019 s-au afişat lista candidaţilor înscrişi şi graficul privind susţinerea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă.
 
Până pe 28 iunie se desfăşoară prima probă a concursului de ocupare a posturilor, respectiv inspecţiile la clase sau probele practice. De asemenea, în intervalul 10-12 iulie, se vor putea înscrie la concursul de titularizare şi absolvenţii promoţiei 2019. Proba scrisă pentru examenul de titularizare se va desfăşura pe data de 17 iulie. Primele rezultate la Titularizare 2019 vor fi afişate pe data de 23 iulie. Ulterior, între 23 şi 24 iulie, pot fi depuse contestaţii la inspectoratele şcolare, iar acestea vor fi transmise la centrele de evaluare. Afişarea rezultatelor finale la titularizare este programată pentru data de 30 iulie. Pe data de 31 iulie va avea loc repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.
 
Lista posturilor vacante la nivelul judeţului Constanţa poate fi consultată AICI.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii