Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stolojan „Mazare se simte bine numind directori"

ro

22 May, 2009 03:01 2621 Marime text

colaj_deschidere.jpgAflat în vizită la Constanţa, prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, a susţinut că în coaliţia de guvernare PSD - PD-L nu există probleme şi „funcţionează admirabil". Motivul: ambele partide vor la guvernare.

„Coaliţia funcţionează admirabil: ambele partide doresc să fie la guvernare. Deci, deocamdată, nu avem niciun motiv să ne îndoim că această coaliţie nu ar funcţiona. Se mai împung, e campanie electorală, e o situaţie inedită pentru România, în care două partide se află la guvernare, dar sunt în competiţie nu doar pentru Parlamentul European, ci şi pentru Preşedinţia României. Este inevitabil să avem împunsături, fricţiuni. Un singur lucru este de neclintit, şi anume deciziile Guvernului", a declarat Theodor Stolojan. Prim-vicepreşedintele PD-L nu a ratat ocazia de a puncta că a fi la putere nu displace multor din actuala coaliţie, inclusiv liderilor PSD Constanţa. „Domnul Mazăre cred că se simte foarte bine numind pe aici directori de deconcentrate", a menţionat Theodor Stolojan.

„PSD, poate, va dori să iasă de la guvernare"


Liderul PD-L a asigurat că democrat-liberalii n-au de ce să-şi regândească strategia după scrutinul din 7 iunie: „Dacă se respectă (n.r. referire la social-democraţi) ce scrie în parteneriat, nimeni nu are nimic cu dânşii". Mai în glumă, mai în serios, Theodor Stolojan n-a exclus varianta în care o victorie a PD-L la euroalegeri ar putea determina conducerea PSD să „regândească strategia, să tragă nişte concluzii şi poate va dori să iasă de la guvernare".
Întrebat cum comentează declaraţia lui Geoană, potrivit căreia alegerea sa ca preşedinte al României ar duce şi la schimbarea premierului, Stolojan a recunoscut că preşedintele PSD face afirmaţii care nu sunt mereu pe placul democrat-liberalilor. „Face declaraţii care nu totdeauna ne plac, dar îl putem înţelege. Nu cred că-l va bate vreodată domnul Geoană pe domnul Băsescu într-o competiţie electorală", a spus Stolojan, reamintindu-i liderului PSD că, deocamdată, e dator să sprijine Guvernul pentru a ieşi din criză.

{mos_ri:Stolojan,Mazare}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bibicu 22 May, 2009 14:12 asa e la constanta,mazare daca nu vorbesti de bine de el nu te primeste in oras asa ca constantene nu trebuie sa fii suparat pe di Stolojan fii suparat pe constanteni care v-a bagat MORTU ROSU in oras si va executa dupa cum vrea el
  • un constantean 22 May, 2009 07:26 ce-a spus despre alegerile europarlamentare? adica de ce sa mergem la vot si cu cine sa votam ? vine la constanta si vorbeste despre Mazare? nu mai inteleg nimic. ce politicieni avem .