Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Președintele CA este membru PSD. Cine va conduce Confort Urban SRL pentru următorii patru ani? (DOCUMENTE)

ro

07 Aug, 2023 18:00 2878 Marime text
  • Primăria Constanța a finalizat procedura de recrutare și selecție pentru cinci poziții de membru în consiliul de administrație al societății Confort Urban SRL, pentru un mandat de patru ani
  • În acest proces de recrutare, municipalitatea a fost asistată de expertul independent Fox Management Consultants SRL
  • Urmare a încheierii procedurii, Consiliul Local al municipiului Constanța în calitate de asociat unic al societăţii Confort Urban SRL a decis numirea în funcția de administratori neexecutivi ai Consiliului de Administrație al societății a lui Stere Hira, Ionel Damian, Mihaela Zarcu, Alexandru Marius Timofte și Horia Marius Căliminte
  • Mandatele de administrare au intrat în vigoare începând cu 04.05.2023 și sunt valabile până la data de 04.05.2027
  • Preşedinte al Consiliului de Administraţie a fost numit Ionel Damian (PSD)
 
 
 
Primăria Constanța a finalizat procedura de recrutare și selecție pentru cinci poziții de membru în consiliul de administrație al societății Confort Urban SRL, pentru un mandat de patru ani.
 
Procedura s-a realizat în baza Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale, a Legii nr. 69/1991 privind administrația publică locală, ca urmare a aplicării Legii nr. 135/1994 prin care s-a adoptat O.G. nr. 65/1994 privind unele măsuri pentru reorganizarea regiilor autonome de interes local și a Hotărârii nr. 717/1995 a Consiliului Local Municipal Constanța.
 
În acest proces de recrutare, municipalitatea va fost asistată de expertul independent Fox Management Consultants SRL.
 
Etapele de desfăşurare a procesului de recrutare şi selecţie au fost evaluarea prealabilă dosarelor de candidatură care alcătuiesc lista lungă și evaluarea finală a candidaţilor selectaţi în lista scurtă în cadrul unui interviu.
 
Urmare a încheierii procedurii, Consiliul Local al municipiului Constanța în calitate de asociat unic al societăţii Confort Urban SRL a decis numirea în funcția de administratori neexecutivi ai Consiliului de Administrație al societății a lui Stere Hira (membru PNL, apropriat al primarului Vergil Chițac), Ionel Damian (PSD), Mihaela Zarcu (expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal), Alexandru Marius Timofte (PNL) și Horia Marius Căliminte (consilier al primarului Vergil Chițac).
 
CV-urile noilor administratori neexecutivi pot fi consultate în secțiunea „documente”.
 
Mandatele de administrare au intrat în vigoare începând cu 04.05.2023 și sunt valabile până la data de 04.05.2027.
 
Preşedinte al Consiliului de Administraţie, conform deciziei consiliului de administraţie nr. 318/11.05.2023, a fost numit Ionel Damian, membru al organizației municipale a PSD Constanța.
 
Asociatul unic al Confort Urban SRL a procedat și la numirea lui Stere Hira în funcţia de director general provizoriu, conform deciziei consiliului de administraţie nr. 319/24.05.2023, pentru o perioadă de 4 luni, respectiv până la data de 09.11.2023.

Conform deciziei consiliului de administraţie nr. 319/24.05.2023, art. 6, a fost numită în funcția de director economic, pentru o perioadă de 4 luni, respectiv până la data de 04.11.2023, Mădălina-Brîndușa Mărgărit.
 
În cadrul aceleiași ședințe a AGA Confort Urban SRL s-a constatat încetarea de drept a mandatelor lui: Horia Marius Căliminte, Ioan Solomon, Radu Liviu Anghel, Daniel Darea, Stere Hira și Brîndușa Mădălina Mărgărit.
 
Urmare a modificărilor actul constitutiv al societăţii urmează a fi actualizat potrivit dispozițiilor art. 204, alin. (4) din Legea nr. 31/1990, potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 3470 din data de 03 august 2023.
 
Potrivit www.termene.ro, Confort Urban SRL a raportat pentru 2022, o cifră de afaceri a fost de 60,361,264 lei, cu un profit de 1,404,381 lei la un număr de 298 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 21.77%.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Directorul Confort Urban Constanța a ieșit din afacerea de la Eforie Nord Hira a cedat Premium Lac SRL și a dezmembrat/alipit mai multe terenuri (DOCUMENTE)

Începe recrutarea membrilor Consiliului de Administrație al societății Confort Urban SRL. Mandatul viitorilor administratori este de patru ani

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii