Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul familiei Pălimaru vrea să proiecteze mini-primăria administrației Chițac (DOCUMENTE)

ro

23 Feb, 2023 00:00 2173 Marime text
  • Anul trecut, Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru „Construire imobil de birouri în regim de înălțime de S+P+3Etaje cu servicii/ comerț/ alimentație publică la parter“
  • Potrivit caietului de sarcini, vezi secțiunea „documente”, acest imobil va avea destinația de sediu pentru personalul din aparatul de specialitate al primarului, care, în prezent, își desfășoara activitatea în sedii închiriate
  • Terenul în suprafață de aproximativ 940 mp este situat la intersecția străzilor Griviței cu Olteniei
  • Pe 20 februarie a.c., Primăria a lansat achiziția serviciilor de proiectare pentru realizarea etapelor SF, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor pentru imobilul de birouri S+P+3E cu spații de servicii/comerț/alimentație publică la parter
  • Valoarea estimată a achiziției este de 253.000 de lei fără TVA
  • Ofertele pot fi depuse până pe data de 23.02.2023 ora 23:59
 
 
 
Anul trecut, Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru „Construire imobil de birouri în regim de înălțime de S+P+3Etaje cu servicii/ comerț/ alimentație publică la parter“.

Potrivit caietului de sarcini, vezi secțiunea „documente”, acest imobil va avea destinația de sediu pentru personalul din aparatul de specialitate al primarului care în prezent își desfășoara activitatea în sedii închiriate.

Terenul în suprafață de aproximativ 940 mp este situat la intersecția străzilor Griviței cu Olteniei.

Tot anul trecut, a fost efectuată cercetarea de piață pentru elaborarea studiului de teren care a costat 95.000 lei.

Pe 20 februarie a.c., Primăria a lansat achiziția serviciilor de proiectare pentru realizarea etapelor SF, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor pentru obiectivul de investiție «Construire imobil de birouri S+P+3E cu servicii/comerț/alimentație publică la parter»“.
Valoarea estimată a achiziției este de 253.000 de lei fără TVA.

Agenții economici interesați pot transmite oferte până pe data de 23.02.2023 ora 23:59 pe adresa de email: alina.jercea@primaria-constanta.ro.

Potrivit portalului www.e-licitatie.ro, există deja un ofertant pentru lucrările de proiectare.

Este vorba despre Nomad Atelier de Arhitectură SRL.
 
Despre Nomad Atelier de Arhitectură SRL
 

Nomad Atelier de Arhitectură SRL, înființată în august 2020, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Tomis nr.14 colț cu Sulmona, și unic asociat și administrator pe Otilia Pălimaru.

După primul an de funcționare, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 26.468 de lei și un profit de 2.653 de lei la un singur angajat.

Potrivit www.confidas.ro, societatea a mai câștigat în 2022, de la Primăria Constanța, contractul privind modernizare a trei stații de transport în comun la capete de linii.

Obiectul de activitate al firmei sunt activități specifice de arhitectură.

Însă la aceeași adresă, Tomis nr. 14, își mai au sediul alte două firme deținute de membrii ai familiei Pălimaru.

Constantin - Alin Pălimaru (n.r. soțul Otiliei) deține SC Arhi Plus Craft SRL, cu sediul pe Tomis nr. 14, care în 2021, a avut o cifră de afaceri 416.918 lei, profit net 199.464 lei, un singur angajat. Firma are același obiect activitate ca firma Otiliei, respectiv activități de arhitectură.
 
Constantin - Alin Pălimaru este și beneficiarul autorizației de construire nr. 998 din 23.07.2020, cu data de începere a lucrărilor 10 mai 2021 și finalizare în mai 2023, pentru lucrări de consolidare, recompartimentare, modificare fațade, amenajare spațiu comercial alimentație publică pentru clădirea de pe Tomis nr. 14, acolo unde se află sediul a trei firme.

Ultima este SC Cochilia del Solares SRL, are sediu social tot pe Tomis nr. 14. Aceasta aparține lui Mihai Pălimaru (n.r. cumnatul Otiliei, fratele lui Constantin-Alin).

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SRL-ul familiei Pălimaru mai câștigă un contract de la Primăria Constanța. Va elabora un studiu pentru reabilitare unor stații ale CT Bus (DOCUMENTE)

Una dintre firmele familiei Pălimaru a câștigat contractul de modernizare a unor stații de transport public din municipiul Constanța. Cu cine mai fac afaceri? (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii