Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul familiei Pălimaru mai câștigă un contract de la Primăria Constanța. Va elabora un studiu pentru reabilitare unor stații ale CT Bus (DOCUMENTE)

ro

09 Nov, 2022 00:00 1679 Marime text
  • Contractul are o valoare de 97.000 de lei
  • Nomad Atelier de Arhitectură SRL, înființată în august 2020, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Tomis nr.14 colț cu Sulmona, și unic asociat și administrator pe Otilia Pălimaru
  • După primul an de funcționare, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 26.468 de lei și un profit de 2.653 de lei la un singur angajat
  • Potrivit www.confidas.ro, societatea a mai câștigat tot anul acesta, de la Primăria Constanța contractul privind modernizare a trei stații de transport în comun la capete de linii 
 

 
 
Primăria Constanța a încheiat un contract cu SC Nomad Atelier Arhitectura SRL.

Achiziția vizează servicii de elaborare documentații tehnico-economice - etapa Studiu de fezabilitate și documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor) pentru construire/modificare/reabilitare stații de transport în comun în municipiul Constanța.

Contractul are o valoare de 97.000 de lei. 

Nomad Atelier de Arhitectură SRL înființată în august 2020, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Tomis nr.14 colț cu Sulmona, și unic asociat și administrator pe Otilia Pălimaru.

După primul an de funcționare, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 26.468 de lei și un profit de 2.653 de lei la un singur angajat.

Potrivit www.confidas.ro, societatea a mai câștigat în 2022, de la Primăria Constanța, contractul privind modernizare a trei stații de transport în comun la capete de linii cu aceeași valoare ca și acesta.
 
Obiectul de activitate al firmei sunt activități specifice de arhitectură.

Însă la aceeași adresă, Tomis nr. 14, își mai au sediul alte două firme deținute de membrii ai familiei Pălimaru.

Constantin - Alin Pălimaru (n.r. soțul Otiliei) deține SC Arhi Plus Craft SRL, cu sediul pe Tomis nr. 14, care în 2021, a avut o cifră de afaceri 416.918 lei, profit net 199.464 lei, un singur angajat. Firma are același obiect activitate ca firma Otiliei, respectiv activități de arhitectură.
 
Constantin - Alin Pălimaru este și beneficiarul autorizației de construire nr. 998 din 23.07.2020, cu data de începere a lucrărilor 10 mai 2021 și finalizare în mai 2023 pentru lucrări de consolidare, recompartimentare, modificare fațade, amenajare spațiu comercial alimentație publică pentru clădirea de pe Tomis nr. 14, acolo unde se află sediul celor trei firme de care facem vorbire în articol, vezi secțiunea „Citește și”.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Una dintre firmele familiei Pălimaru a câștigat contractul de modernizare a unor stații de transport public din municipiul Constanța. Cu cine mai fac afaceri? (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii