Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele CJC recomandă un audit pentru verificarea activităţii fostului prefect al Constanţei Palaz - „Sunt un real pericol pentru Mazăre şi pentru Constantinescu"

ro

22 May, 2012 00:00 2555 Marime text
presedintele cjc recomanda un audit pentru verificarea activitatii fostului prefect al constanteipalaz
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 22 May, 2012 10:39 Domnule Palaz,prostie mai mare ca asta in care concurezi impotriva lui mazare impartind electoratul antimazare cu chiru si lasand cale libera inca 4 ani lui mazare nu puteai sa faci!!!!!!!!.normal era sa candidezi impotriva lui constantinescu.Nu mi-a venit sa cred ca nu te-ai gandit ca distrugi orice sansa de schimbare intrand in cursa cu chiru pe acelasi culoar.RADE MAZARE DE SE PRAPADESTE IAR CONSTANTINESCU E DEJA ALES IAR, CU CONTRACANDIDATII PE CARE II ARE.
  • gigi 22 May, 2012 08:05 daca nu iesim la vot vom avea 4 ani de conducere"migaloasa" a gruparii asazis politice. atentie la capuse: dupa cum se stie capusele sug tot ce prind si produc boli grave omului de rand incluzand prosteala ieftina a capusarilor din administratie. dar de.., vremurile se shimba, la fel si obiceiurile iar foamea e mare pe functie.