Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premium Lac SRL, firma soției lui Stere Hira, va demola vila YZA din Eforie și va construi un imobil nou

ro

24 Jun, 2023 00:00 4382 Marime text
foto ZIUA de Constanța, iunie 2023
  • Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului
  • Stere Hira a precizat că vila Yza a fost luată la schimb cu Vila H
  • Stere Hira a ieșit din compania Premium Lac, soția sa Ana rămânând unic asociat și administrator
  • Stere Hira este directorul Confort Urban SRL, din Constanța
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru compania Premium Lac SRL.
 
Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul „Desființare imobil existent c1 și modificare și extindere hotel C2 autorizat cu A.C. NR. 27/2021 – cu corp nou S+P+3E pe structura separată, modificare demisol în subsol, modificări compartimentări interioare și amenajări exterioare”, propus a fi amplasat în Oraș Eforie, localitatea Eforie Nord, zona Aleea Belona – Vraja Mării, F.N, lot 26+lot25 PUD Belona,  județul Constanța.
 
foto ZIUA de Constanța, decembrie 2022

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Contactat telefonic, Stere Hira a precizat că într-adevăr societatea administrată de soție are intenția de investiție în edificarea unei noi structuri. Întrebat dacă este vorba de clădirea alăturată, Stere Hira a precizat că „Da, este vorba de imobilul YZA, aflat în imediata vecinătate a inevstiției în curs de edificare”. Întrebat dacă a cumpărat imobilul la care facem referire, acesta a precizat că „Am dat la schimb Vila H pe YZA”.
 
 
Facem mențiunea că, în trecut, pe agențiile imobiliare, Vila YZA din Eforie Nord era scoasă la vânzare cu 1 milion de euro (în anul 2021).
 
Amintim că în 2020, APM Constanța dădea undă verde pentru proiectul: „Construire Hotel D+P+3E și amenajări exterioare (teren)”,  propus a fi amplasat în oraș Eforie, loc. Eforie Nord, Aleea Belona –Vraja Mării – lot 25 PUD Belona, FN, nr. cad. 102357,  județul Constanța.


Beneficiarul proiectului este firma Premium Lac SRL, cu sediul  in Oraș Eforie, loc. Eforie –Nord, str. Mării nr. 2, lot 5S și 6S, jud. Constanța.

Antreprenorul general al lucrării este compania Daf Trans 2000 SRL, care aparține lui Florin Beu, vechi camarad al lui Hira.
 Foto ZIUA de Constanța, februarie 2023

Despre Premium Lac SRL

 
Firma este fondată în anul 2009, iar conform termene.ro, pe anul 2022 sunt raportați 6 salariați, la o cifră de afaceri de 2,4 milioane lei și un profit de 3,2 milioane lei, dublu față de 2021. Sediul social al companiei este în Eforie Nord, pe strada Mării nr. 2.
 
Potrivit datelor oficiale de la Registrul Comerțului, Ana Hira, soția lui Stere Hira, este asociat unic și administrator al companiei. Facem mențiunea că Stere Hira a fost asociat unic în companie, până la dată recentă.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 23 iunie 2023, apare ca punct de lucru menționat lotul 26 de pe aleea Belona, Eforie Nord, prin contract de schimb din 27.10.2022, ceea ce confirmă cele declarate de Stere Hira.

Stere Hira, foto: ZIUA de Constanța
 
Stere Hira este directorul general și administrator al Confort Urban SRL, cât și administrator la Administrația Fondului Imobiliar SRL, fostă RAEDPP Constanța.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firme din sfera de interes câștigă contracte la RAEDPP și Confort Urban Stere Hira, specialist în artilerie și rachete ajuns director în administrația Chițac, nu-și uită tovarășii de business!

   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii