Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legea de alimentare cu energie termică ar putea interzice debranşările de la RADET! Noi amendamente! Asociaţiile de proprietari ameninţă cu Haga! (documente)

ro

03 Nov, 2016 00:00 9922 Marime text

Descarca document: aviz_legislativ_radet.TextMark.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Laurentiu 23 Sep, 2017 11:58 Cred ca astia trebuie actionati la CEDO pentru ingradirea dreptiului de libera alegere a cetateanului. Au o problema de afacere cu RADET, sa si-o rezolve (ex:sa faca oferte transparente si atractive, etc. ) ... este problema lor, nu a noastra. La mine in casa, doar eu decid ce cumpar si ce aleg pentru familia mea. Nu ma intereseaza problemele lor personale (salarii grase, firme capusa, etc.).
  • George 09 Feb, 2017 14:58 Prostiii. Dau legi în beneficiul lor. Până când Gkl. produsă de RADET nu va fi mai ieftină ca Gkl. produsă de o centrală de apartament, nimeni nu va accepta legile lor proaste. Au fost surzi și Mazăre și acest Popa atunci cănd erau sfătuiți să subvenționeze Gkl. , nu omul. Din rațiuni electorale, nu au vrut. Vă amintiți ce spunea Mazăre? ,, Cum să subvenționez eu pe navigatorul care câștigă mii de euro? Subvenționez omul sărac." Astfel Navigatorul Și-a montat centrală proprie iar la RADET au mai rămas doar cei dependenți de subvenție. Și uite așa apare FALIMENTUL. De ce nu s-au debranșat bucureștenii, că doar au gaze de foarte mult timp? Pentru că primarii deștepți au subvenționat Gkl.
  • fara nume 04 Nov, 2016 15:04 zona unitara de incalzire, conform definitiei legii este zona ...bla bla.....unde se poate promova O SINGURA SOLUTIE TEHNICA DE INCALZIRE!!!! orice logica primara ne conduce la o singura concluzie...nu ma pot debransa de la RADET acolo unde exista numai RADET.....ce atata tam tam...
  • Taran serb 03 Nov, 2016 10:03 Taranul serb,dupa cum bine stiti,este(a fost) taranul legat de pamantul mosierului.Asistam la o reintoarcere a Evului mediu la romani.Numai ca de data asta taranul este inlocuit de proprietarul apartamentului si pamantul cu teava RADET-ului.Vrei sau nu,ai bani sau nu ai bani,proprietarul serb are o datorie la RADET.Daca nu ai bani de caldura casa ta este pusa in vanzare ca sa acopere cheltuielile RADET-ului.In plus,RADET-ul,primaria sau statul stabileste pretul energiei termice fara sa-l intrebe pe "serb".Intr-un fel este o forma de sclavie moderna.In realitate se urmareste altceva.Cetateanul trebuie sa inteleaga ca dumnezeul lui (cu d mic) locuieste in primarie si dumnezeul primarului este partidul.Partidul iti asigura hrana(ajutoare sociale),partidul te incalzeste,partidul iti acorda subventii,partidul este in toate.Tu trebuie doar sa-l votezi pe primar,sau sa votezi partidul care-ti promite cel mai mic pret la caldura si cel mai mare pachetel cu mancare. Legea asta va pica probabil la CCR.Daca nu va pica la CCR,va fi si mai rau pentru domnul Popa dar mai ales pentru administratia locala.Primarul sa se pregateasca de revolte in strada sau de o demisie.Nu vad niciun primar care sa reziste mai mult de 2 ierni reci.