Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A debutat în Liga 1 la Farul, la 17 ani Fotbalistul Cosmin Matei se însoară la Constanţa cu Silviana Nica

ro

06 Jun, 2015 00:00 7562 Marime text
Fostul mijlocaş al FC Farul Cosmin Matei (în prezent la Dinamo) intră în acest weekend în rândul bărbaţilor însuraţi. Fotbalistul de 23 de ani, lansat în fotbalul mare de FC Farul, se căsătoreşte cu aleasa inimii sale, Silviana Andra Nica (şi ea în vârstă de 23 de ani), nunta având loc la Constanţa.

Născut la Târgovişte, Matei a venit la Farul de mic, debutând apoi în Liga 1 sub culorile „marinarilor“, la 17 ani, în sezonul 2008/2009, când a susţinut 12 meciuri în prima divizie. Mireasa este constănţeancă şi a urmat cursurile Facultăţii de Farmacie a Universităţii „Ovidius“. Cosmin şi Silviana, care alcătuiesc o pereche foarte reuşită, vor fi cununaţi de directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, şi de soţia acestuia. Cosmin Matei a jucat la Farul şi în Liga a 2-a, în ediţia 2009/2010, când a fost folosit în 23 de meciuri, marcând de patru ori.

După aceea, a evoluat la Steaua şi la Astra Giurgiu, iar din sezonul 2011/2012, este jucătorul lui Dinamo, purtând pe tricou numărul 10. Tânărul mijlocaş, care a debutat la prima echipă a Farului odată cu Denis Alibec (colegul său de la juniori), în mandatul lui Ion Marin, are meciuri şi la loturile naţionale juvenile ale României (Under-17, Under-19, Under-21), dar a fost selecţionat de două ori şi la reprezentativa mare. Ginerică a invitat la nunta sa mulţi fotbalişti şi oameni de fotbal, atât de la Dinamo, cât şi foşti colegi de la Farul. Pe 24 mai, Matei a participat, tot la Constanţa, la nunta unui alt fotbalist, Cristian Pulhac (fost la Dinamo), care a luat-o de nevastă pe Raluca Alexandrescu, o frumoasă constănţeancă.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii