Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FashionTV Summer Festival Mamaia 2011 Fonduri europene pentru firma unui implicat în dosarul „Prostituate de lux"

ro

01 Aug, 2011 00:00 5017 Marime text
ciocan.jpgPe data de 26 iulie, s-a desfăşurat sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării evenimentului „FashionTV Summer Festival Mamaia 2011". Oferta câştigătoare a acestei sesiuni de selecţie aparţine SC FTV RO SRL.

Înfiinţată în anul 2007, cu obiectul activităţi de difuzare a programelor de televiziune, societatea FTV RO SRL îl are ca asociat unic şi administrator pe Ion Mirea. Acesta mai apare în societăţile Autentic Art SRL, înfiinţată în anul 1992, şi FashionTV Ro SRL, înfiinţată în anul 2008. Numele lui Ion Mirea apare şi în rechizitoriul dosarului „Prostituate de lux", întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa. Potrivit rechizitoriului, Ion Mirea, preşedinte al SC Fashion TV România, îi cunoaşte pe ambii inculpaţi în dosar, cu care a şi colaborat în trecut: Ion Valeriu Tămârjan şi Costan Relu Cornel. Inculpaţii s-au cunoscut, de altfel, la evenimentele organizate de grupul său de firme, au colaborat o perioadă, ba chiar s-au folosit fără acordul lor de brandul Fashion TV, pentru a-şi promova propriile evenimente. Reamintim că în dosarul „Prostitiate de lux" mai apar Sorin Mărcuş, Emanuel Corneliu Dobronăuţeanu - patronul de la Murfatlar şi Gabi Stan - viceprimarul mun. Constanţa.

Festivalul aduce nume „grele" din lumea modei pe litoral

Revenind la FashionTV Summer Festival, menţionăm că ediţia de anul acesta a celui mai important eveniment de modă al sezonului estival se va desfăşura în Piaţa Casino din Mamaia, între 5 şi 7 august. În cadrul evenimentului, îşi vor prezenta colecţiile cei mai apreciaţi designeri: Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Ersa Atelier, Cristiana şi Izabela Purdescu. Pe lângă prezentările de modă spectaculoase ale designerilor români, branduri internaţionale îşi vor aduce aportul la succesul evenimentului, care se va datora şi noutăţilor cu care ediţia de anul acesta a FashionTV Summer Festival îşi propune să încânte audienţa. Printre momentele speciale ale evenimentului se număra concursul Miss Litoral 2011, în cadrul căruia vor concura cele mai frumoase fete de la malul mării, un concurs deja cu tradiţie în România şi decernarea premiilor în turism de pe litoral. Noutatea evenimentului este reprezentată de concursul Most Liked Model Awards, premieră în cadrul FashionTV Summer Festival, concurs la care vor participa concurente din 20 de ţări, câştigătoarea urmând a fi aleasă prin intermediul Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • miss 01 Aug, 2011 14:45 Mirea si Costan doi pesti nenorociti