Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Garda de Mediu Constanța a prins mai multe persoane care ardeau ilegal resturi de autoturisme (video)

ro

12 Jun, 2021 00:00 2965 Marime text
  • Garda de Mediu Constanța a efectuat 13 controale tematice pe 8 iunie 2021
  • Au fost aplicate amenzi în cuantum de peste 250.000 de lei
  • O societate s-a ales cu suspendarea activității
 
Problema deșeurilor din județul Constanța nu este o noutate din punct de vedere informațional. Așa cum am prezentat anterior peste 3.000 de tone au fost oprite de comisarii de mediu de la intrarea în țară, încă de la începutul anului. Zeci, chiar sute de amenzi au fost aplicate inclusiv primăriilor din județ pentru nerespectarea legislației actuale și pentru alte probleme.


 
Iată că pe data de 8 iunie 2021, Garda de Mediu Constanța a întreprins o acțiune de verificare în trei localități constănțene, tema fiind verificarea vehiculelor scoase din uz. Acțiunea s-a desfășurat în două echipe, una a verificat la Agigea, iar cealaltă la Cuza Vodă și Medgidia.


 
În total, au fost 13 controale pe această tematică, care s-a lăsat cu 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 266.000 de lei, 1 singur avertisment și o suspendare activitate, cât și o notificare prealabilă în vederea suspendării activității. Verificările au fost la 8 societăți și 3 persoane fizice.



Mai exact, comisarii au găsit, atât la persoane fizice, cât și la societăți, faptul că dezmembrau mașini și ardeau fără autorizații, inclusiv în propriile curți resturile, rezultând un miros insuportabil și o poluare a zonei. Așa cum se vede în imagini, mizeria este de nedescrisă, iar în momentul în care comisarii au cerut documentații, mulți dintre ei nu aveau ce să arate.


Sursă foto și video: Garda Națională de Mediu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii