Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local votează demolarea activelor amplasate pe terenul Sălii Polivalente de pe Badea Cârțan (documente)

ro

28 Jul, 2020 00:00 2620 Marime text

 
  • · Aleșii locali vor aproba lucrările de demolare a unor active amplasate pe amplasamentul obiectivului de investiții Sala sport Polivalentă 5000 locuri zona Badea Cârțan
  • · O firmă din Cluj care a demolat și fabrica de Bere Ursus va pune la pământ activele aflate pe terenul viitoarei săli
  • · Terenul trebuie eliberat de sarcini conform Protocolului încheiat cu MDRAP prin CNI SA conform HCL nr. 279/18.12.2014, prin care municipalitatea are sarcina să asigure condițiile necesare construirii sălii de sport
  • · Valoarea totală estimativă conform devizului general este de 364.359,42 lei cu TVA
  • · Proiectul se va implementa în 2 luni 
 
În ședința Consiliului Local Municipal din 30 iulie a.c, aleșii locali vor aproba proiectul privind „Lucrări de demolare a unor active amplasate pe amplasamentul obiectivului de investiții Sala sport Polivalentă 5000 locuri zona Badea Cârțan, inclusiv proiectarea".
O firmă din Cluj care a demolat și fabrica de Bere Ursus va pune la pământ activele aflate pe terenul viitoarei săli Polivalente din Constanța.
Valoarea totală estimativă conform devizului general este: 306.200,35 lei fără TVA, respectiv 364.359,42 lei cu TVA.
Terenul va trebui eliberat de sarcini deoarece există un Protocol încheiat cu MDRAP prin CNI SA conform HCL nr. 279/18.12.2014, iar municipalitatea are sarcina să asigure condițiile necesare construirii sălii de sport prin dezafectarea construcțiilor dotărilor existente pe amplasament. Execuția lucrarilor de demolare constau în demolări, demontări, dezafectari, defrișări și colectare, sortare și transport la depozitele autorizate al deșeurilor rezultate, pentru corpurile Cl, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9, C10, C11, C12, C13, C14 și  C15. 
Proiectul se va implementa în 2 luni. 
Vă reamintim, Primăria Constanța a atribuit pe 12 iunie a.c contractul pentru lucrări de demolare.
Terenul pe care se doreşte a se face investiţia, respectiv demolarea are o suprafaţă de 78.335 mp.
Lucrările de demolarea vor fi realizate de societatea SMZ IMPEX SRL cu sediul social în Cluj Napoca Aceeași firmă s-a ocupat în primăvara anului 2013 de demolarea Fabricii de Bere Ursus.
La sfârșitul lunii mai a.c., au început lucrările la Sala Polivalentă din Constanța, un proiect de aproximativ 68 de milioane de lei.
Scopul realizării acestui obiectiv de investiții este: revitalizarea unei baze sportive existente în Constanța și sprijinirea de către municipalitate a sportului. 
Construcţia sălii este realizată de asocierea SC Euromateria SRL, SC Aduro Impex SRL, Conpat SCARL - Delta CON SRL, Research Consorzio Stabile SC ARL prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii