Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:17 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa demolează activele aflate pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente

ro

13 Feb, 2020 00:00 9110 Marime text

Primăria Constanţa vrea să demoleze în regim de urgenţă active aflate pe amplasamentul obiectivului de investiţii Sală sport Polivalentă 5.000 de locuri în zona Badea Cârţan din municipiul Constanţa. În acest sens, achiziţionează prin procedură simplificată lucrări de demolare. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 466.121 lei.


Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să execute obiectivul „Lucrări de demolare a unor active amplasate pe amplasamentul obiectivului de investiţii Sală sport Polivalentă 5.000 locuri zona Badea Cârţan", inclusiv proiectarea în vederea demolării cu respectarea prevederilor HG nr. 907 din 29 noiembrie 2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, precum şi a structurii şi metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiţii şi lucrări de intervenţii, cu modificările şi completările ulterioare.

Terenul pe care se doreşte a se face investiţia, respectiv demolarea, este situat în Constanţa, zona Badea Cârţan, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 254, are o suprafaţă de 78.335 mp, conform extrasului de carte funciară pentru informare nr.208774 actualizat în 25.09.2019, cu număr cadastral 208774, înscris în cartea funciară UAT Constanţa, cu intabularea privitoare la dreptul de proprietate pe numele municipiului Constanţa nr.37133/18.06.2017, în baza HCL nr.109/2005, HCL nr.47/2006, HCL nr.75/2007.


Elaborarea documentaţiei se va realiza conform cerinţelor din caietul de sarcini în doua faze, respectiv:
  • - Faza I - proiectare: documentaţii necesare obţinerii avizelor solicitate prin certificatul de urbanism - elaborare documentaţie tehnică aferentă autorizaţiei de desfiinţare (DTAD), proiectului tehnic de execuţie a lucrărilor de demolare.
  • - Faza II - execuţia lucrărilor de demolare.


Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: Decebal Făgădău, Babu Dumitru, Răsăuţeanu Costin Ioan, Enache Marcela, Dinescu Fulvia Antonela, Niţă Mihaela, Dragan Andreea, Frigioiu Marcela, Gheorghe Georgeta, Dobre Oana, Petcu Lenuţa, Merlă Viorica Ani, Stan Mihaela, Nanu Daniela, Mureşan Valentina, Niculae-Stânga Noni Adrian.


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2.03.2020. Deschiderea ofertelor va avea loc la aceeaşi dată în SEAP.Citeşte şi:


Primăria va începe demolările în zona Badea Cârţan. Sunt vizate active amplasate pe terenul Sălii Polivalente

A fost eliberată autorizaţia de construire pentru Sala Polivalentă din Constanţa. Câte locuri va avea

A fost eliberat certificatul de urbanism pentru demolarea construcţiilor de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente din Constanţa

Compania Naţională de Investiţii a atribuit contractul de dirigenţie de şantier pentru Sala de Sport Polivalentă din Constanţa

Încep lucrările la Sala Polivalentă din municipiul Constanţa!

Asociaţia „Clubul Sportiv Metalul“ a pierdut procesul cu Primăria Constanţa. Obiectul dosarului - terenul pe care se va construi Sala Polivalentă! Cât vor primi pentru expropriere

Asociaţia Club Sportiv Metalul Constanţa, dosar după dosar pentru a obliga Primăria să îi plătească. Făgădău a rezervat 600.000 de lei la rectificarea bugetară pentru această expropriere

Sala Polivalentă din Constanţa va fi construită de firma care a blocat licitaţiile pentru Cazino şi Parcul Arheologic (galerie foto)

Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism pentru Sala Polivalentă. Unde va fi situată şi cum va arăta

Manuela Pătrăşcoiu, director general al Companiei Naţionale de Investiţii, despre Sala de Sport Polivalentă de 5.000 de locuri de la Constanţa!
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii