Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Cluj care a demolat și fabrica de Bere Ursus va pune la pământ activele aflate pe terenul viitoarei Săli Polivalente din Constanța (document)

ro

12 Jun, 2020 00:00 3618 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul pentru lucrări de demolare a unor active amplasate pe locul viitoare Săli Polivalente
  • Terenul pe care se doreşte a se face investiţia, respectiv demolarea are o suprafaţă de 78.335 mp
  • Lucrările de demolarea vor fi realizate de societatea SMZ IMPEX SRL cu sediul social în Cluj Napoca
  • Aceeași firmă s-a ocupat în primavara anului 2013 de demolarea Fabricii de Bere Ursus
  • La sfârșitul lunii mai a.c., au început lucrările la Sala Polivalentă din Constanța, un proiect de aproximativ 68 de milioane de lei






Lavinia SICLITARU






Primăria municipiului Constanța a atribuit contractul pentru lucrări de demolare a unor active amplasate pe amplasamentul obiectivului de investitii Sala sport Polivalenta 5000 locuri din zona Badea Cârțan.
Terenul pe care se doreşte a se face investiţia, respectiv demolarea, este situat în Constanţa, zona Badea Cârţan, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 254, are o suprafaţă de 78.335 mp, conform extrasului de carte funciară pentru informare nr.208774 actualizat în 25.09.2019, cu număr cadastral 208774, înscris în cartea funciară UAT Constanţa, cu intabularea privitoare la dreptul de proprietate pe numele municipiului Constanţa nr.37133/18.06.2017, în baza HCL nr.109/2005, HCL nr.47/2006, HCL nr.75/2007.
Obiectul prezentului contract îl constituie „lucrări de demolare a unor active amplasate pe amplasamentul obiectivului de investiții Sală sport Polivalentă 5000 locuri zona Badea Cârțan, inclusiv proiectarea”, respectiv: documentații necesare obtinerii avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism pentru desființare construcții, documentație tehnică aferentă Autorizaţiei de Desfiinţare (DTAD), proiectul tehnic de execuție a lucrărilor de demolare și execuția lucrărilor de demolare.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 299.100.35 lei.
Lucrările de demolarea vor fi realizate de societatea SMZ IMPEX SRL cu sediul social în Cluj Napoca.
Aceeași firmă s-a ocupat în primavara anului 2013 de demolarea Fabricii de Bere Ursus.
SMZ Impex are ca obiect de activitate “Intermedieri în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane” și le apartine lui Petre Severus Moldovan, Zaig Eckehardt și AEZ Invest SRL. Firma a avut o cifra de afaceri de peste 3 milioane de lei .
Vă reamintim, la sfârșitul lunii mai a.c., au început lucrările la Sala Polivalentă din Constanța. Sala Polivalentă din Constanța, amenajată în zona Badea Cârțan, un proiect de aproximativ 68 de milioane de lei.
Echipele de constructori au intrat cu utilajele pe teren pentru pregătirea suprafeței pe care va fi amplasată noua sală de sport ce va avea o capacitate de peste 5.000 de locuri. Toată zona se va schimba la față în următoarea perioadă și va deveni un punct de atracție pentru toți locuitorii orașului. Pe lângă Sala Polivalentă, aici vor fi amenajate spații de agrement cu multă verdeață.
Noua sală de sport va avea o capacitate de 5.000 de locuri (dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP), conform Primăriei.

Obiectivul de investiții va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial. Totodată proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative și de agrement.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Făgădău a făcut plângere penală și decis să nu finalizeze exproprierea prin despăgubire a ACS Metalul Constanța. Magistrații au admis apelul și expertiza tehnică depusă de club (document)

Judecătorii Tribunalului Constanța au de soluționat dosarul Asociaţiei Club Sportiv Metalul. Încep lucrările la Sala Polivalentă de la Constanța

Constanța Se cere anularea hotărârii privind procedurile de expropriere pentru sala polivalentă. Urmează primul termen în apel

Tribunalul Constanţa s-a pronunţat! Este vizată procedura de expropriere pentru construirea Sălii Polivalente

Sala Polivalentă bate pasul pe loc de șase luni. Decebal Făgădău, plângere penală împotriva Asociației Club Sportiv Metalul

Primăria Constanţa demolează activele aflate pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii