Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:58 02 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine îl acuză pe Decebal Făgădău că foloseşte pagina de Facebook a Primăriei în interes personal

ro

17 Dec, 2019 00:00 2827 Marime text
 
Preşedintele USR Constanţa, Remus Negoi, susţine că este nemulţumit de faptul că edilul-şef al Constanţei, Decebal Făgădău, foloseşte banii contribuabililor pentru crearea imaginii în mediul online, mai exact pe pagina oficială de Facebook a municipalităţii.
 
„De puţină vreme, trezindu-se din letargia ultimilor 11 ani în care a fost viceprimarul lui Mazăre şi la butoane (din 2015) în Primăria Constanţa, Decebal Făgădău comunică. Nu ar fi un lucru rău, până la urmă e primarul Constanţei. Lucrul foarte grav este, însă, folosirea paginii de Facebook a Primăriei Constanţa pentru ode aduse lui. După ce a parazitat monitoarele din autobuze, afişându-şi imagini cu el în mijloacele de transport în comun, Făgădău foloseşte tot timpul imaginea sa pe pagina de Facebook a Primăriei, prin postări sponsorizate (plătite din banii contribuabililor). Mai mult, pagina Primăriei Constanţa share-uieşte postările de pe pagina Decebal Făgădău!
 
Dacă vrea să-şi facă permanent campanie electorală, s-o facă din banii lui. Să se laude plătind cu bani din buzunarul propriu, nu din banii constănţenilor. Să transmită comunicate către presă sau pe pagina proprie!
 
Primăria nu e a lui. Pagina de Facebook Primăria Constanţa nu e a lui Decebal Făgădău. Doar Radu Mazăre îşi scria numele pe toate autobuzele, fiind într-o continuă campanie electorală.
 
Resping ferm astfel de practici preluate de Făgădău şi duse la stadiul de şmecherie politică! Nu mai folosiţi banii contribuabililor pentru crearea imaginii unui primar!”, susţine preşedintele USR Constanţa, Remus Negoi.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii