Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:18 06 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandările Infotrafic Cum se circulă la această oră pe A2

ro

27 Dec, 2014 08:16 2318 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile.

Deşi pe unele artere rutiere carosabilul este umed sau acoperit cu un strat subţire de zapadă, nu sunt anunţate  probleme majore de fluenţă a traficul rutier. Sunt amintite aici DN7A Groapa Seacă - Jieţ, în judeţul Hunedoara, DN7D Boişoara - limita cu judeţul Argeş, în judeţul Vâlcea şi DN13E Zagon - Barcani, în judeţul Covasna, DN6B Craiova- Melineşti, DN56 Craiova- Calafat, judeţul Dolj, DN7 Milcoiu- Râmnicu Vâlcea şi DN 64 Călina - Olăneşti. Pe autostrada A2 carosabilul este umed.
    
Centrul INFOTRAFIC recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

Ti-a placut articolul?

Comentarii