Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La RAJA Constanța vine Moş Crăciun

ro

18 Dec, 2015 09:50 2600 Marime text
 
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi  iar magia acestora ne cuprinde pe toți, mai mici sau mai mari, așteptând cu nerăbdare și bucurie în suflet apropierea de cei dragi, împodobirea bradului, dar mai ales sosirea lui Moș Crăciun.

Și pentru că darurile fac parte din farmecul acestei perioade feerice, Sindicatul Liber RAJA Constanța îi invită pe cei mai mici „membri” ai săi, copiii angajaţilor SC RAJA SA, luni (21 decembrie), la ora 13,00, la Casa de Cultură Constanța, să participe la Serbarea Pomului de Crăciun. Aici, ajutoarele Moșului au pregătit pentru cei mici un tărâm de poveste, cu scenete, poezii, cântece şi colinde specifice, menite să ne amintească de Spiritul Crăciunului și de frumusețea sărbătorilor de iarnă.

Startul spectacolului va fi dat de Fanfara „Muzica Apelor”, ce va fi urmată de un miniconcert de colinde și de câteva scenete de poveste în care actorii principali vor fi cei mici.

La final, copiii sunt invitați să descopere, cu complicitatea spiridușilor, darurile dulci specifice sărbătorilor de iarnă, din sacul lui Moș Crăciun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii