Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarnă în toată regula pe Autostrada Soarelui Cum se circulă la această oră pe A2 de la Drajna către Constanţa (galerie foto, video)

ro

04 Jan, 2015 14:27 3839 Marime text
Zăpada a început deja să se depună pe carosabil pe suprafeţe întinse. Pe Autostrada Soarelui se circulă deja cu dificultate la această oră. Pe segmentul de drum cuprin între Drajna şi Feteşti, stradul de zăpadă a acoperit deja carosabilul iar precipitaţiile sub formă de ninsoare abia au început să cadă.

Urmare a datelor furnizate de Administraţia Naţională de Meteorologie care prognozează precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerea de polei în intervalul 04.01.2015, ora 20.00 – 05.01.2 015, ora 20.00, pentru regiunea Dobrogea, pe drumurile naționale și europene, CNADNR SA acţionează preventiv răspândind materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzi pe care există riscul formării lunecuşului şi poleiului.
CNADNR atenţionează participanţii la traficul rutier asupra faptului că, din cauza precipitațiilor mixte şi a temperaturilor scazute, poate apărea fenomenul de spălare a materialelor antiderapante răspândite pe partea carosabilă a drumurilor naţionale şi a sectoarelor de autostrăzi, în aceste zone existând posibilitatea ca pe anumite sectoare să alterneze suprafeţe lunecoase cu suprafeţe umede.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii