Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa va trece cu mare înfrigurare în 2015 Cum va fi vremea, la malul mării, la cumpăna dintre ani

ro

30 Dec, 2014 11:33 2432 Marime text
Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 29 decembrie - 11 ianuarie 2015.
Iată cum spun meteorologii că va fi vremea în Dobrogea.

Potrivit prognozelor meteo, vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă din an în primele zile ale intervalului de prognoză, iar pe 31 decembrie şi 1 ianuarie nopţile vor fi geroase, cu medii ale temperaturilor minime de -14...-11 grade, în timp ce valorile diurne vor scădea spre aproximativ -8 grade Celsius în ultima zi a anului. Între 1 şi 4 ianuarie vremea se va încălzi, pentru ca după această dată şi până la sfârşitul perioadei de prognoză să nu se mai înregistreze variaţii semnificative ale regimului termic, astfel încât media maximelor va fi de 2...4 grade, iar cea a minimelor nocturne de -4...-2 grade, în general, caracterizând o vreme normală din punct de vedere termic pentru prima decadă a lunii ianuarie.

Se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, moderate cantitativ, pe 29 decembrie, apoi la nivel local pe 3 şi 4 ianuarie, şi aproape zilnic după data de 6 ianuarie, dar mai slabe cantitativ şi pe arii mai restrânse.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii