Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețineți în agenda de weekend - sâmbătă, 15 iunie, ora 18 Proiecție de gală la Centrul „Jean Constantin“ - „Parking“, în regia lui Tudor Giurgiu

ro

14 Jun, 2019 00:00 1917 Marime text

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și Transilvania Film, invită publicul constănțean sâmbătă, 15 iunie, ora 18:00, la proiecția de gală a celui mai recent film în regia lui Tudor Giurgiu, „Parking“, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.
 
De la producătorii filmului „Moromeții 2” vine către publicul cinefil o nouă provocare: aceea de a înțelege mai bine ce se întâmplă cu un emigrant aflat la mii de kilometri depărtare de casă, de la dorința de a nu deranja, de a trece neobservat, până la frica de a te îmbolnăvi și a nu mai putea lucra, teama de eșec sau insucces.
 
La baza scenariului semnat de Tudor Giurgiu și Marin Mălaicu-Hondrari stau cartea „Apropierea” (2010, Cartea Românească) și precedentele cărți ale autorului, „Cartea tuturor intențiilor” (2008) și „Zborul femeii pe deasupra bărbatului” (2004).
 
În rolul principal, iubitorii de teatru și film îl vor recunoaște pe Mihai Smarandache, unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Odeon din București (care va fi prezent la eveniment), alături de partenera sa din film, Belén Cuesta, una dintre cel mai bine cotate actrițe spaniole din noua generație, și Ariadna Gil, renumita și iubita actriță de origine spaniolă, care a jucat alături de Javier Bardem, Penelope Cruz, Viggo Mortensen și alți mari actori.
 
Biletele se vor pune în vânzare sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 11, la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, b-dul Ferdinand 56 (fostul Cinema Republica). Programul evenimentului îl găsiți pe pagina de Facebook a centrului.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii