Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pianistul de jazz, Petrica Andrei, concerteaza la SNC

ro

19 Feb, 2010 23:43 2632 Marime text
colaj.jpg„Jazz de unda clapelor - Performanţele pianului" este spectacolul pregătit special pentru iubitorii de jazz, marţi, începând cu ora 19.00, în Club SNC.

Pentru aproximativ două ore, Petrică Andrei - pian, Adrian Flautistu - chitară bass, Liviu Mirea - baterie, împreună cu invitatul special, Florian Lungu „vor descreţi frunţile şi însenina sufletele" celor care vor fi prezenţi în acest club.

Pianistul Petrică Andrei a debutat în studenţie la Festivalul de Jazz „Sibiu '93", unde a primit premiul întâi. A participat apoi la Concursul pentru pianişti de jazz de la Vilnius, Lituania, la Concursul Internaţional de la Gexto, cu grupul „Soft Triangle", la Festivalul „Jazz Napocensis", la Concursul de interpretare din cadrul Galelor Jazz-ului „Costineşti '99", însă şi la competiţia pianistică europeană „Martial Solal" de la Paris. Petrică Andrei este unul dintre cei mai apreciaţi pianişti de jazz din ţară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cititor 20 Feb, 2010 12:05 In sala club SNC constantenii se delecteaza cu muzica de calitate.Spectatorii sunt din ce in ce mai bucurosi.Schiopulet,Nicu Vatafu, Fottu Stelian,Marius Buculeasa, Alin Cerbureanu,Boteanu,Vlad Claudiu,Dan Aioanei,Belc,Prusu,Grasa Catalin,Mihai Ruca,Adi Matei,Dan Duca,Calin Hantiu,Plesu Tiberiu, Fratii Cotofana si multi iubitori ai jazzului inca pe drum spre locul binecuvantat