Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertă de Moș Nicolae la duelul actoricesc Caramitru-Mălaele

ro

06 Dec, 2016 12:52 2942 Marime text
La spectacolul „Caramitru - Mălăele, câte-n lună și în stele” elevii, studenții și pensionarii pot beneficia de oferta „doi pe un bilet”, în limita locurilor disponibile.
 
De Moș Nicolae, doi actori ai scenei naționale, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, vin la Constanța pentru a depăna  „Câte-n lună și în stele”. Spectacolul se prezintă sub forma unui „duel” între cei doi mari actori care evocă momente din cariera lor, învăluite în ironii și autoironii savuroase. Din acest motiv, tensiunea acumulată de aceste mărturisiri va fi înlăturată de intervențiile grupului muzical umoristic ActOrchestra.  

Evocările vor fi secondate de recitaluri actoricești, imaginate tot sub forma unui duel, din creația unor nume reprezentative ale literaturii universale și naționale, precum: William Shakespeare (celebrul monolog al lui Hamlet), Nichita Stănescu și George Topârceanu.

Spectacolul „Caramitru - Mălăele, câte-n lună și în stele” este programat în această marți, de la ora 19.00, la Casa de Cultură. Biletele pentru acest recital actoricesc au prețuri de 80 și 100 de lei, iar, în limita locurilor disponibile, elevii, studenții și pensionarii pot beneficia de oferta deja consacrată, lansată de Casa de Cultură, „doi pe un bilet”.
 
Sursă foto: www.tnb.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii