Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul Marinei din Constanța își invită vizitatorii să-i vadă comorile. De Ziua Armatei, intrarea este liberă

ro

25 Oct, 2019 00:00 3161 Marime text
Ziua Armatei, marcată în fiecare an pe 25 octombrie, va fi sărbătorită la Constanța prin mai multe evenimente, unul dintre ele fiind Ziua Porților Deschise, la Muzeul Marinei din localitate.

Astfel, vor putea fi vizitate gratuit, în intervalul orar 09.00-16.00, expoziția permanentă, expoziția „Cercetașii Marini” – repere din activitate (aflată în Sala „Contemporană I”), expoziția „Istoria parașutismului militar” (în Sala Lentilei Farului de la Tuzla) și expoziția „Portrete în spațiul înconjurător” (Salonul expozițional „Clio”) semnată de Maria Hodor.

De asemenea, vineri, 25 octombrie, între orele 13.00-17.00, elevii și studenții instituțiilor de învățământ de marină vor fi prezenți cu standuri de promovare a carierei militare, iar militari ai Forțelor Navale și a Forțelor Terestre vor prezenta publicului o expoziție de tehnică, armament și echipamente militare din dotare, în parcarea de la Mall VIVO.
 
Când se va însera, după ora 19.00, marinarii militari se vor retrage cu torțe, străbătând orașul, pe principalele sale artere. 

Citește și:

Constanța. Muzeul Național al Marinei Române la ceas aniversar. Ce evenimente sunt pregătite cu această ocazie

Sărbătoare la Muzeul Marinei Ctitori, pictori şi comori (galerie foto)

Ziua Armatei României: Eroii vor fi cinstiți la Constanța, Mangalia și Tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii