Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:04 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. La galeria „Virgil Coman“ „Identitate culturală în Dobrogea“ cu dans, muzică, pictură și documente

ro

18 Nov, 2017 17:16 2095 Marime text

La Galeria de Artă „Virgil Coman“, inaugurată în pasajul pietonal de lângă magazinul Tomis pe 22 septembrie, s-a desfășurat, în această sâmbătă, la ora amiezii, evenimentul „Identitate culturală în Dobrogea“.

În ciuda vremii ploioase, galeria „Virgil Coman“ s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru invitații și protagoniștii evenimentului care a constat în vernisajul unei expoziții de pictură, fotografie și documente, precum și în momente artistice cu muzică și dansuri tradiționale.

Oficiile de gazde au fost făcute de reprezentanții asociației „Wild Art“, dr. Laura Stroe, prof. univ. dr. Marian Cojoc și ing. Dan Ferariu, alături de președintele Inomar Cluster, Stănică Enache.Invitate să încălzească atmosfera prun muzică și dans au fost ansamblul de dansuri „Dobrogeanca“ al Centrului Cultural „Elena Roizen“ Ovidiu, coordonat de Elena Dordea, ansamblul de dansuri aromâne „Iholu“, coordonat de Mirela Goga și interpreta Cristiana Roșca, ansamblul de dansuri „Canlar“ al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, filiala Cobadin, Constanța, coordonat de Ailis Molamet și elevii Școlii Gimnaziale „Iuliu Valaori” din Nisipari, pregătiți de Sandu Gabriel Andrei.Expoziția la realizarea căreia și-au adus contribuția de artiști precum Mariana Constantinescu, Laura Armeanu, Titi Ceară, Anca Deaconu, Mihai Tugearu și Ecaterina Vrană va rămâne deschisă până pe 3 decembrie.

Evenimentul „Identitate Culturală în Dobrogea“ este organizat de Asociația Culturală „Wild Art“.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citeşte şi:
 
Leonte Năstase, mesagerul unei „Toamne vesele“, la Galeria „Virgil Coman“ (galerie foto)

Teo și Maria au tăiat panglica inaugurală a galeriei de artă ce poartă numele lui Virgil Coman, tatăl lor (galerie foto)

Galeria de artă „Virgil Coman“ va fi inaugurată vineri, în pasajul pietonal de la Tomis Mall (galerie foto)

Constănţenii sunt aşteptaţi la expoziţia EduArt de la "Galeria de Artă Virgil Coman". Când va avea loc

Imagini de la eveniment. Astăzi a avut loc vernisajul expoziției de fotografie dedicată orașului Constanța. Până când vor fi expuse lucrările (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii