Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:01 01 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Liber la teatru și la... hipnoză

ro

04 Jun, 2021 00:00 2184 Marime text

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța găzduiește din nou,  pe scena sălii de spectacole, reprezentații de calitate, unde publicul este așteptat să se întâlnească, în sfârșit, cu actorii preferați.
 
În această duminică, pe 6 iunie 2021, ne vom putea bucura de piesa „Spune-mi ce-ai făcut cu banii”, a adaptare după Vasili Sigarev, apreciat dramaturg, scenarist și regizor de film rus, ale cărui producții surprind mai ales micile drame post-sovietice din provinciile rusești, destul de similare cu cele petrecute pe meleaguri românești.
 
Claudiu Bleonț, Anca Sigartău și Claudiu Maier vor juca într-o comedie de zile mari, primii doi întruchipând un cuplu modest, dar foarte haios, care apelează la un hipnotizator, pentru a afla unde a pus banii de salariu soțul uituc și bun prieten cu Bachus.
 
Sub hipnoză, ei află nu doar despre banii căutați cu atâta disperare, ci mai mult, încep să-și dea jos măștile și să mărturisească tot ce cred cu adevărat unul despre altul, ce vise sau speranțe au, o mulțime de sentimente sau lucruri nespuse din trecut.
 
Situați undeva între dramă și comedie, soții Nadejda și Boris par să descopere, cu această ocazie, că, deși trăiesc de pe o zi pe alta, la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamtceatka, viața nu-i atât de rea și oferă, cu orice prilej, câte un prilej pentru a face haz de necaz. Și da, există cu siguranță soluții, chiar dacă uneori comice sau grotești, la orice problemă.
 
Este, fără îndoială, un spectacol de teatru care va va provoca și va demonstra că viața e un dar și merită trăită, în orice condiții. 
 
Precizăm că reprezentația începe la ora 19,30 și că, pentru a evita aglomerarea zonelor de intrare în sala, spectatorii sunt rugați să ajungă mai devreme.
 
Se va respecta cu strictețe rândul și locul indicate pe bilet, între spectatori existând un loc liber, marcat cu o bandă. Prețul unui bilet este de 85 sau 100 lei, în funcție de locul în sală.

 
 
Citește și:

Constanța culturală Viața și cântecele Mariei Tănase, într-un spectacol de excepție, la Teatrul de Stat Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii