Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful CJC solicită Executivului măsuri concrete pentru sprijinirea cetățenilor și a mediului de afaceri

ro

21 Mar, 2020 00:00 2596 Marime text

Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, solicită Guvernului României adoptarea unor măsuri care să sprijine în mod real cetățenii și mediul de afaceri.
Țuțuianu menționează că aceste solicitări nu au conotații politice iar măsurile sunt menite să atenueze efectele crizei economice.
Președintele Consiliului Județean Constanța solicită public următoarele: Salariații trimiși în șomaj tehnic să primească 75% din salariul de bază, din bugetul asigurărilor sociale de stat pe toată durata menținerii stării de urgență, plafonarea prețurilor la alimentele de bază, amânarea, până la finalul anului, a plății ratelor la creditele pentru populație și companii, susținerea mediului de afaceri și plafonarea prețurilor medicamentelor și materialelor sanitare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gica 21 Mar, 2020 13:07 Numai vorbe. În Spania și Italia au fost luate deja aceste măsuri. La noi nici macar autoritățile care ar trebui să dea un raspuns nu stiu ce sa raspunda, asteapta sa "iasa" normele. Au închis afaceri, angajatorii au trimis oamenii acasa dar fără a-i lamuri despre ce se va întâmpla în viitor. Viata unui om nu se menține cu promisiuni. VIP- urile s-au izolat în vile impozante si au invatat sa vorbeasca on line. În astfel de cazuri formalitățile ar trebui să fie simple si deciziile rapide. Macar in aceste momente politicienii nostri ar trebui să uite de orgolii și sa-si aduca aminte ca ei se afla acolo pentru binele poporului. Asteptam fapte ca de discursuri suntem sătui.