Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă „Certificatul verde reprezintă o prioritate. Suntem o ţară care a avut o experienţă tragică a valului patru”

ro

23 Nov, 2021 20:10 1092 Marime text

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că reprezintă o prioritate certificatul verde COVID şi a făcut apel la toţi parlamentarii să adopte legea în domeniu, informează Agerpres.

 

"Certificatul verde reprezintă o prioritate. Suntem o ţară care a avut o experienţă tragică a valului patru. Observăm că în celelalte ţări din Europa se manifestă al cincilea val. (...) Ca atare, fac apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde", a afirmat Ciucă, după ce a depus la Parlament lista cu miniştrii propuşi şi programul de guvernare.




Deputatul minorităţilor naţionale Andi Grosaru a susţinut că prevederile proiectului sunt îngrijorătoare.


"Am primit peste 1.000 de mesaje de la cetăţenii care sunt îngrijoraţi. (...) Este inexplicabil că persoane vaccinate mor. Persoanele vaccinate transmit virusul şi iar cei nevaccinaţi sănătoşi trebuie să lupte cu măsurile de segregare pentru a-şi salva viaţa", a declarat Grosaru.


Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a afirmat că proiectul nu o să treacă pe repede înainte.


"Îl invit pe domnul Moşteanu să-şi mai pună pofta în cui, pentru că un proiect care vizează milioane de oameni nu o să treacă pe repede înainte prin Parlament. (...) Aveţi măcar respect pentru votanţii USR care nu sunt de acord cu acest certificat, care nu respectă dreptul la muncă", a spus Simion.

Proiectul privind certificatul verde se află în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor. Plenul Camerei este for decizional pentru acest proiect.

Sursă foto: Facebook/ Nicolae Ciucă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii