Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:52 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărârea privind prelungirea stării de alertă, cu încă 30 de zile, publicată în Monitorul Oficial

ro

11 Dec, 2020 20:13 1033 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 1215/11.XII.2020 a fost publicată Hotărârea privind prelungirea stării de alertă, pe teritoriul României începând cu 14 decembrie.
În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 1215/11.XII.2020 a fost publicată Hotărârea privind prelungirea stării de alertă, pe teritoriul României începând cu 14 decembrie, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Guvernul a aprobat în şedinţă de vineri hotărârea care prelungeşte cu încă 30 de zile starea de alertă.

Hotărârea de Guvern a fost adoptată conform propunerilor aprobate joi în şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU). Mai precis, au fost păstrate restricţiile şi măsurile de protecţie sanitară existente, la care se adaugă una referitoare la organizarea şi desfăşurarea activităţilor operatorilor de transport pe cablu de pe pârtiile de schi, în condiţiile care vor fi stabilite prin ordin comun al miniştrilor Sănătăţii şi Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Citește și: A fost prelungită starea de alertă în România Proiectele de acte normative adoptate în ședința de Guvern de astăzi

Ti-a placut articolul?

Comentarii