Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial, din Monitor Mihai Laurențiu Gioară, numit director general al Nuclearelectrica Serv (DOCUMENTE)

ro

22 Dec, 2022 11:12 2931 Marime text
  • Decizia de numire a lui Mihai Laurențiu Gioară a fost luată în prezența președintelui CA al Nuclearelectrica Serv, Vasilica Hoțescu și a membrilor Raluca Dobre și Dan Laurențiu Tudor.
Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica Serv, în teleconferință, l-a desemnat pe Mihai Laurențiu Gioară drept director general al societății, pentru un mandat de patru luni, cu posibilitatea de prelungire cu maxim două luni.
 
Informațiile au fost publicate în Monitorul Oficial al României, unde se precizeaă, de asemenea, că s-a decis, totodată, stabilirea indemnizației fixe brute lunare a directorului general al societății la nivelul maxim al indemnizației fixe brute lunare stabilit prin Decizia Asociatului unic nr. 1/22.12.2021.
 
Decizia de numire a lui Mihai Laurențiu Gioară a fost luată în prezența președintelui CA, Vasilica Hoțescu și a membrilor Raluca Dobre și Dan Laurențiu Tudor.
 
Declarația de avere a lui Dan Laurențiu Tudor din 2019 arăta că actualul director al Nuclearelectrica Serv, Mihai Laurențiu Gioară, figura cu un împrumut de 18.000 de euro primit de la Dan Laurențiu Tudor (vezi Secțiunea Document).
 
În declarația de avere completată de Dan Laurențiu Tudor în martie 2022, împrumut nu mai este menționat.
 
Mihai Laurențiu Gioară, avere și interese
 
În ultima declarație de interese disponibilă pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, datând din mai 2021, semnată de Mihai Laurențiu Gioară în calitate de director general adjunct al Companiei Municipale Energetice Servicii București SA, acesta precizase că nu deține niciunul.
 
În declarația de avere completată în aceeași perioadă și în aceeași funcție, Mihai Laurențiu Gioară precizase că deține, în baza unui contract de vânzare-cumpărare, o motocicletă Piaggio Vespa, fabricată în 2019, dar și ceasuri estimate la 6.000 de euro, dobândite în anul 2019.
 
În ce privește datoriile, Mihai Laurențiu Gioară a notat un credit de 50.000 de lei contractat în 2019 și scadent în 2024, dar și un credit ipotecar, contractat în 2020 și scadent în 2050, în valoare de 546.000 de lei.
 
În calitate de director general adjunct al CMESB SA, acesta realizase un venit anual de 211.272 de lei, fiind menționată, de asemenea, alocația copiilor.
 
Despre Nuclearelectrica Serv
 
Registrul Comerțului, consultat la zi, arată că Nuclearelectrica Serv SRL a fost înființată în 2021 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Energiei, nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de servicii de furnizare și management a forței de muncă.
 
Unicul asociat al firmei este Societatea Națională Nuclearelectrica SA, iar președintele Consiliului de Administrație este Vasilica Hoțescu, administratori provizorii fiind Laurențiu Dan Tudor și Raluca Dobre, în timp ce Mihai Laurențiu Gioară este director general.
 
Nu există înregistrări privind situația financiară a firmei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii