Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţul Spitalului Judeţean Constanţa privind suspendarea consultaţiilor din Ambulatoriul de specialitate

ro

25 Mar, 2020 03:04 2993 Marime text
Conform ultimelor ordine pentru instituirea măsurilor necesare limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2 (noul coronavirus), la nivelul unităților sanitare publice și private, se suspendă consultațiile programate și programabile, în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private.
 
Prin urmare, la nivelul Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța se anulează toate consultațiile programate.     
 

Decizia nu afectează activitatea cabinetelor care asigură continuitatea serviciilor chirurgicale (Chirurgie, Chirurgie Pediatrică, Chirurgie Cardiovasculară, Ortopedie-Traumatologie, Neurochirurgie, Obstetrică-Ginecologie și nu se aplică nici în cazul cabinetelor care asigură tratamentul pacienților înscriși în programele naționale de sănătate curative (diabet, oncologie, hematologie, boli rare, etc).

 
Totodată, suspendarea consultațiilor nu va afecta activitățile legate de acordarea sau prelungirea concediilor medicale.
 
În această perioadă, programul Ambulatoriului de Specialitate este  de luni până vineri, de la 09.00 la 16.00.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii