Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Malcons-Com SRL renovează Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud (DOCUMENTE)

ro

31 Dec, 2022 16:44 2061 Marime text
  • Câștigătorul contractului este societatea Malcons-Com SRL, iar valoarea contractului este de 246.278,64 lei fără TVA
  • În 2021 Malcons-Com SRL a avut o cifră de afaceri de 2.431.209 lei, un profit net de 336.722 lei și 12 angajați
  • Asociat unic este Liliana Manole, care îndeplinește și calitatea de administrator și care nu mai apare în alte firme
  • Malcons-Com a încheiat 94 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 7.365.856,70 le

Consiliul Județean Constanța a atribuit lucrări de renovare la Ambulatoriu de specialitate din cadrul
Spitalului de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud de pe Str. Republicii nr. 7.
Câștigătorul contractului este societatea Malcons-Com SRL, iar valoarea contractului este de 246.278,64 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.
Despre SC Malcons-Com SRL
 
Potrivit www.confidas.ro, societatea Malcons-Com SRL a fost înființată în anul 1994, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Conform www.confidas.ro, în 2021 Malcons-Com SRL a avut o cifră de afaceri de 2.431.209 lei, un profit net de 336.722 lei și 12 angajați.
 
Asociat unic este Liliana Manole, care îndeplinește și calitatea de administrator și care nu mai apare în alte firme.
 
Malcons-Com a încheiat 94 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 7.365.856,70 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, mai figurând Casa Corpului Didactic Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul“, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu“, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța de turtă dulce“, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Liceul Teoretic Carmen Sylva, Liceul Teoretic Decebal Constanța sau SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
DGASPC Constanța a contractat servicii de formare profesională a personalului contractual aflat în structura organizatorică a instituției (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii