Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Ambulatoriul de Specialitate şi Laboratorul de Explorări Funcţionale din cadrul SCJU, închise în minivacanța de 1 Decembrie

ro

29 Nov, 2023 21:15 959 Marime text
foto: SCJU
În zilele care urmează, Ambulatoriul de Specialitate şi Laboratorul de Explorări Funcţionale sunt închise. Programul cu pacienţii va fi reluat, luni, începând cu ora 08.00.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi, totodată, vă asigurăm că zilele libere nu afectează activitatea din Unitatea Primiri Urgenţe sau din secţiile Spitalului.

La fel ca întotdeauna, pacienții care ajung la UPU sunt preluați, investigați și, dacă este necesar, internaţi, anunță Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.


Iată informarea pusă la dispoziție de Spitalul Clinic Județean de Urgenta Constanța: 

Stimaţi pacienţi/aparţinători,

Minivacanţa a început pentru mulţi dintre dumneavoastră. Vă dorim zile frumoase alături de cei dragi şi, în cazul în care aveţi o urgenţă medicală, noi suntem aici, pregătiţi să vă venim în ajutor.

Reţineţi că în zilele care urmează, Ambulatoriul de Specialitate şi Laboratorul de Explorări Funcţionale sunt închise. Programul cu pacienţii va fi reluat, luni, începând cu ora 08.00,

Vă mulţumim pentru înţelegere şi, totodată, vă asigurăm că zilele libere nu afectează activitatea din Unitatea Primiri Urgenţe sau din secţiile Spitalului.

La fel ca întotdeauna, pacienții care ajung la UPU sunt preluați, investigați și, dacă este necesar, internaţi.

În acest sens, conducerea SCJU Constanţa a luat o serie de măsuri, asigurând stocul de medicamente şi alte materiale necesare desfăşurării activităţii medicale, precum şi toate liniile de gardă, inclusiv gărzile la domiciliu.

Echipa managerială a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa urează ANI BUNI, SĂNĂTATE ŞI ÎMPLINIRI, tuturor celor care poartă numele marelui Apostol dar şi tuturor românilor, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie!


Citește și:

Senatorul PNL, Septimiu Bourceanu clarificări în legătură cu Departamentul „Sănătatea mamei şi copilului” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii