Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul pentru desemnarea coordonatorilor regionali pentru gestionarea situației COVID 19. Șefa DSP Constanța coordoneaza regiunea sud-est

ro

21 May, 2020 16:23 2078 Marime text
  • A fost publicat în Monitorul Oficial: Ordinul privind desemnarea din cadrul DSP a coordonatorilor pentru gestionarea situației COVID 19 pentru regiunile de dezvoltare ale României.
  • Pentru Regiunea de dezvolatare Sud-Est , ce are în componență județele: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea este Schipor Cristina.
În Monitorul Oficial 423 a fost publicat ordinul privind desemnarea din cadrul DSP a coordonatorilor pentru gestionarea situației COVID 19 pentru regiunile de dezvoltare ale României.
 
Schipor Cristina este pentru Regiunea de dezvolatare Sud-Est , ce are în componență județele: Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea.

Coordonatorii au atribuțiile următoare: asigurarea coordonării regionale în vederea punerii în aplicare în mod unitar atât a metodologiei emise de Institutul Național de Sănătate Publică, Ministerul Sănătății, cât și a documentelor militare; reprezeantarea, în raport cu comitetul județean pentru situații de urgență, a punctului de vedere al tuturor județelor din zona arondată și modul de aplicare a tuturor deciziilor în mod unitar; dispunerea temporară, în funcție de necesități (precum lipsuri, deficiențe), a mutării dintr-un județ în altul a resurselor materiale necesare; au la dispoziție paturile ocupate/disponibile zilnic, din județele arondate; centralizarea zilnică la nivel regional a pacienților confirmați și a deceselor; efectuarea analizei necesarului de personal medical și propun relocarea lui în funcție de nevoi și centralizarea necesarului de echipamente medicale și medicamente, inclusiv echipamentele de protecție și de testare, informarea Ministerul Sănătății și analizarea necesității de creștere a capacității de testare din regiune și dispunerea, în funcție de situație, a măsurilor care se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii