Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Piața Ovidiu din Constanța, gazda festivalurilor culinare și a mizeriei lăsate în urmă

ro

25 May, 2018 00:00 3263 Marime text
O constănțeancă și-a exprimat opinia despre centrul vechi al Constanței printr-un comentariu la materialul „Imaginea zilei. Incredibil cum arată statuia poetului Ovidiu. La Constanța sunt în toi pregătirile pentru zilele orașului (galerie foto)”

Cititoarea este nemulțumită de zona de promenadă din Piața Ovidiu, transformată în „târg”, și de nepăsarea edililor pentru cultură și istoria Cazinoului.

„Știu că spun la pereți opinia mea, pentru că cei din primărie, cu inițiativa ospețelor într-o piață publică amenajată pentru plimbare, copiii, vârstnicii care vor o gură de aer de la mare, sunt setați, dar foarte prost inspirați, pentru a transforma tot ce are un pic de eleganță într-un fel de târg jegos, cu pete de sosuri pe gresia de proastă calitate!! Mai lipsește să defileze prin fața poetului Ovidius Publius niște saltimbanci, femeia cu barbă, înghițitorul de flăcări, uau, ce le-ar plăcea băieților din primărie!... Strada Ștefan cel Mare ar fi putut găzdui furgonetele cu potoale și băuturi, pentru că deja are un aspect de zonă părăsită și prăfuită! Și e mai departe de locul unde toți constănțenii văd ruina CAZINOULUI, cu amprenta nepăsării edililor pentru cultura și istoria unui MONUMENT ISTORIC!!...”, este mesajul lăsat în secțiunea de comentarii.
Reamintim că, în fiecare an, în Piața Ovidiu din Constanța se organizează festivaluri culinare, târguri și diferite evenimente.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii