Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:03 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Cum puteți numi această amenajare drept pistă pentru biciclete? (galerie foto)

ro

11 Jul, 2020 00:00 2666 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța lucrează în continuare la amenajarea pistelor de biciclete în cadrul lucrărilor de modernizare a bulevardului Tomis
  • În fața Capelei Militare a „răsărit” o pistă de biciclete care a atras atenția constănțenilor
  • Candidatul USR pentru primăria Constanța, Stelian Ion consideră aceste lucrări ca fiind bani irosiți și  total nesustenabile din puncte de vedere al traficului

Primăria Municipiului Constanța lucrează în continuare la amenajarea pistelor de biciclete în cadrul lucrărilor de modernizare a bulevardului Tomis, pe bulevardul Tomis. În fața Capelei Militare a „răsărit” o pistă de biciclete care a atras atenția constănțenilor.
În zona de la Capitol se  face o dată legătura cu bulevardul Mamaia unde sunt prevăzute piste dedicate, în spațiul delimitat între partea carosabilă și trotuar, pentru fiecare sens de mers.
Candidatul USR pentru primăria Constanța, Stelian Ion consideră aceste lucrări ca fiind bani irosiți și  total nesustenabile din puncte de vedere al traficului.
“Domnule Decebal Făgădău, aruncați în vânt banii constănțenilor! Vă bateți joc de noi toți! Cum puteți numi această amenajare drept pistă pentru biciclete? În ce oraș european ați văzut dumneavoastră ceva asemănător? Pietonii ce fac? Joacă zigzag pe trotuar?
Domnule Făgădău, sunteți un primar rupt de realitățile orașului sau pur și simplu incompetent. V-ați apucat acum, pe finalul mandatului dumneavoastră dezastruos, să faceți tot felul de improvizații, care mai de care mai aberante. Ați edificat încă o lucrare edilitară inutilă și nefuncțională, care începe niciunde și duce nicăieri, precum celebra pistă de pe Tomis. Ați “spart” banii bugetului local degeaba.
Dar să nu credeți că veți lua ochii constănțenilor cu asemenea tertipuri. În septembrie, pe bicicletă sau nu, veți pleca de la Primărie!”, anunță deputatul Stelian Ion.
În replică, reprezentanții Primăriei Constanța susțin că lucrările la pista de biciclete nu au fost finalizate iar la final, proiectul va arată mult mai bine.

Sursa foto: facebook/usrconstanta/primaria constanta
 
Citește și:

USR Constanța “Primăria Constanței reduce suprafața trotuarelor creând piste de biciclete nefuncționale pe trotuar”. Explicațiile de ordin tehnic ale municipalității

 

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii