Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța 1Ngineering SRL va elabora proiectul tehnic pentru construirea unei piste de biciclete în comuna Limanu (DOCUMENTE)

ro

04 Mar, 2024 17:00 600 Marime text
  • SC 1Ngineering SRL a obținut, prin negociere directă, de la Primăria Limanu două contracte care prevăd elaborarea Proiectului Tehnic și de execuție pentru construire pistă de biciclete și iluminat, în valoare de 75.000 lei și, respectiv, 44.000 lei.
  • Firma 1Ngineering SRL va furniza servicii privind elaborarea proiectului tehnic construire pista biciclete și iluminat public.
 
Primăria Limanu a semnat, pe data de 1 martie 2024, cu 1Ngineering SRL, care a câștigat, prin negociere directă, două contracte. Comuna Limanu intenționează să achiziționeze servicii de elaborare proiect tehnic + D.T.A.C.+ detalii de execuție și verificare proiect (M.L.P.A.T.), achiziție ce va fi finanțată din Bugetul local și / sau Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru obiectivul de investiție „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – pistă de biciclete în comuna Limanu, județul Constanța“.
 
Proiectul „Elaborare PT+DE construire pista bicicleta și iluminat – lungime de 1-3 km“ a fost câștigat de 1Ngineering SRL. Valoarea contractului este de 75.000 lei.
 
Cel de-al doilea proiect „Elaborare PT+DE construire pistă bicicletă și iluminat - lungime 1-3 km“ are o valoare de 44.000 lei.
 
Firma 1Ngineering SRL va furniza servicii privind elaborarea proiectului tehnic construire pista biciclete și iluminat public. Serviciile includ elaborarea proiectului tehnic și a documentațiilor tehnice pentru emiterea autorizației de construire.
 
Achiziția este pentru obiectivul de „Construire pistă pentru biciclete adiacentă DC8”, este de 1 (o) bucată, serviciile aferente acesteia vor trebui să îndeplinească următoarele obligații, conform prevederilor Legii nr.10/1995:
Proiectanții de construcții răspund de îndeplinirea următoarelor obligații principale referitoare la calitatea construcțiilor:
- asigurarea prin proiecte și detalii de execuție a nivelului de calitate corespunzător cerințelor, cu respectarea reglementărilor tehnice și a clauzelor contractuale;
- prezentarea proiectelor elaborate în fața specialiștilor verificatori de proiecte atestați, stabiliți de către investitor, precum și soluționarea neconformităților și neconcordanțelor semnalate;
- elaborarea caietelor de sarcini, a instrucțiunilor tehnice privind execuția lucrărilor,
- exploatarea, întreținerea și reparațiile, precum și a proiectelor de urmărire privind comportarea în timp a construcțiilor.
- stabilirea, prin proiect, a fazelor de execuție determinate pentru lucrările aferente cerințelor și participarea pe șantier la verificările calitate legate de acestea;
- stabilirea modului de tratare a defectelor apărute în execuție, din vina proiectantului, la construcțiile la care trebuie să asigure nivelul de calitate corespunzator.
 
 

Despre 1Ngineering SRL

 
 
Potrivit termene.ro, 1Ngineering SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul social în Constanța, pe strada Șerban Vodă, nr. 6C și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator figurează Sorin Dan Pană, al cărui nume se leagă și de 144 Structural Engineering SRL. În 2022, 1Ngineering SRL a declarat un angajat, profit peste 270.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 570.000 de lei.
 
Potrivit licitația publica.ro, 1Ngineering SRL figurează cu 150 de achiziții directe în județul Constanța, începând cu anul 2018.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
De asemenea, în secțiunea Documente poate fi consultat tabelul achizițiilor directe de 1Ngineering SRL, potrivit datelor furnizate de licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Millennium Development SRL, fără angajați anul trecut și cu peste 1.800 de contracte câștigate, a semnat cu Spitalul de Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Art Colosseum SRL, care a elaborat expertiza tehnică a imobilelor de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente, va furniza servicii de inginerie rutieră pentru Confort Urban SRL (DOCUMENT)
 
Contractul privind îmbunătățirea capacității de preluare a apelor meteorice, adjudecat de Autoprima Serv SRL de la Primăria Tulcea a fost modificat (DOCUMENET)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii