Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat „Agenţii de pază din parcul din Tomis II nu reacţionează la scandalagii, în schimb, stau pe Facebook în timpul programului!“

ro

27 Aug, 2019 00:00 2954 Marime text
Claudia D. din Constanţa este nemulţumită de comportamentul agenţilor de pază care au ca obiectiv parcul din Tomis II din municipiu. Femeia afirmă că nu înţelege care este rolul acestor gardieni, care, în loc să asigure ordinea publică în perimetrul pe care îl supraveghează, „nu fac altceva decât să stea cuminţi în cuşcuţa lor, şi mai schimbă aerul din colivie cât timp stau pe bancă pe Facebook. Se animă doar dacă văd un câine sărind în fântână. Însă, dar dacă vreun cetăţean urlă sau bea în parc lângă coşmelia lui, stau şi se uită galeş şi se plâng că nu pot interveni decât în prezenţa Poliţiei.

Nu contest, cunosc şi agenţi care îşi fac treaba, dar restul sunt catastrofă. Să mai amintesc că uneori mai consumă o bere, să fim rezonabili şi înţelegători, căldură mare monşer... Revenind la rolul lor, cu toate că sunt plătiţi din bani publici, vrem să ştim care le sunt atribuţiile, că doar nu să gonească câinii care intră în fântână sau să se aşeze lângă un loc cu verdeaţă şi să îl supravegheze atent să nu se usuce?!”, întreabă retoric femeia pe un grup de discuţii de pe o reţea de socializare.
 
Potrivit municipalităţii, paznicii din parcurile constănţene sunt angajaţi ai Diviziei de Pază SRL, societate care cu sediul pe aleea Magnoliei, ce a solicitat şi a obţinut intrarea în insolvenţă. Divizia de Pază are ca asociat unic Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, care se află sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook / Claudia D.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii