Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Pe lângă plopul fără soţ, oamenii fac reclamaţii. Reprezentanţii Spaţii Verzi intervin azi (galerie foto)

ro

21 Sep, 2018 00:00 3098 Marime text
Eminescu, dacă ar fi trăit, nu ar fi scris o poezie tristă de dragoste, ci poate una comică. Un plop din Constanţa a speriat mai mulţi constănţeni care aşteptau liniştiţi autobuzul pe linia 101, de la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei. O creangă uscată este gata să cadă peste ei. Un cetăţean a depus o sesizare la Primărie la finele lunii august, iar răspunsul acestora a fost mai vag decât mesajele ilustrului poet naţional - până la finalul lunii februarie 2019 se execută lucrări de toaletare a copacilor din Constanţa.
 
Pe 10 septembrie a.c., un constănţean a primit răspunsul la sesizarea depusă la Primăria Constanţa la data de 31 august, cu privire la crengile uscate care atârnă dintr-un plop situat în staţia autobuzului 101 de la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei. În acel răspuns era precizat faptul că o echipă de la Primărie s-a deplasat la faţa locului şi a concluzionat că sunt necesare lucrări de toaletare a coroanei plopului, iar aceste lucrări vor fi executate până la finele lunii februarie 2019. Constănţeanul nu a înţeles din acel răspuns când vor interveni lucrătorii, astfel că, la prima furtună, oamenii ar putea fi în pericol dacă acea creangă se va desprinde.
 
Contactat de către reporterii ZIUA de Constanţa, Gheorghe Coman, director Spaţii Verzi Constanţa, a precizat că va interveni de îndată la faţa locului. „Lucrările de toaletare a copacilor se execută în extrasezon, începând cu 1 noiembrie 2018, până la finele toamnei”, a precizat directorul. El a susţinut că va trimite o echipă să execute lucrări de toaletare în cursul zilei de vineri, pentru a elimina orice risc, plopul fiind un copac care nu va suferi dacă se va interveni de acum. „Mâine dimineaţă (n.r. vineri, 21 septembrie), o echipă se va deplasa la faţa locului pentru a rezolva problema”, a punctat Gheorghe Coman.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii