Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat decedat într-un grav accident rutier în județul Giurgiu. Un autoturism și un autotren, implicate (GALERIE FOTO)

ro

26 Aug, 2022 09:39 1388 Marime text
Accident mortal în Giurgiu. Foto: ISU GiurgiuUn bărbat, în vârstă de 52 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier ce a avut loc, azi-noapte, pe DN5, în zona localității Plopșoru, județul Giurgiu. În eveniment au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane și un autotren.

Potrivit ISU Giurgiu, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță. 

„Din nefericire, pentru pasagerul autoturismului nu s-a mai putut face nimic, personalul medical al SAJ declarând decesul acestuia. Conducătorul auto, în vârstă de 36 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu. Acesta era conștient și cooperant. Șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au deconectat bornele autoturismului pentru a preveni izbucnirea unui incendiu și au acționat pentru sablarea părții carosabile, fiind scurgeri de carburant“ - au mai precizat reprezentanții ISU Giurgiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii