Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia. Serviciile de salvamar, asigurate de Asociația Operatorilor de Plaje „Litoral” (document)

ro

25 Mar, 2017 00:00 5072 Marime text
​În vara lui 2008, Primăria Mangalia a atribuit contractul care a avut ca obiect achiziția de servicii de salvare aviatică-salvamar și posturi de prim ajutor.

Ofertele au fost deschise pe data de 18 august 2008.
Achiziția publică a fost realizată pe baza de atribuire de contract.
Comisia de evaluare a fost formată din președintele Maria Mitu și membrii Nina Plop, Mihaela Andrei, Daniela Nistor și Georgiana Grigoraș-Tincu.

Candidați au fost SC Callatis Club Nautic SRL Mangalia (cu o ofertă de preț de 695.800 de lei, fără TVA) și Asociația Operatorilor de Plaje „Litoral” (cu o ofertă de preț de 1.224.030 de lei, fără TVA).
 
Criteriile de atribuire au constat în prețul ofertei, dotare conform caietului de sarcini și experiența similară.
Având în vedere aceste criterii de atribuite prevăzute în documentația de achiziție de servicii de salvare aviatică, salvamar și posturi de prim ajutor, SC Callatis Club Nautic SRL Mangalia a obținut un punctaj de 75 de puncte, în timp ce Asociația Operatorilor de Plaje „Litoral” a realizat 78,5 puncte.

În conformitate cu hotărârile Consiliului Local Mangalia, ofertantul câștigător a fost declarat Asociația Operatorilor de Plaje „Litoral”, la prețul de 1.224.030 de lei (fără TVA), pentru o perioadă de 60 de zile calendaristice.
  
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii