Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 342 – 8.12.2022. Astăzi sărbătoresc Luna plină în Gemeni

ro

08 Dec, 2022 13:31 1188 Marime text
 

V-ați pus centura de siguranță?
 
Dacă nu ați făcut-o zilele trecute, vă rog să o faceți începând de astăzi.
Energiile încep să se intensifice.
 
Odată cu vibrația Sărbătorilor (de fapt, cu impulsurile comerciale de ”luați și iar luați”), suprarenalele vor fi realmente biciuite continuu, zi de zi, la orice întâlnire și la orice socializare.
 
Gemenii sunt un semn de aer și Luna plină de astăzi se referă la comunicare, interacțiune cu ceilalți, relaționare.
 
Modul în care se face comunicare, astăzi și de azi înainte, este cel mai agresiv și violent mod cu putință. Se folosesc cuvinte ”șablon” care induc vinovăție și rușine în cel care ”nu se supune”, mai ales dacă relația este tip autoritate – subaltern (sau părinte – copil).
 
Termenii cei mai violenți care se vor folosi la maxim această perioadă sunt:
 
”trebuie să” sau ”ar trebui să”, ”așa este bine să facem”, ”nu avem altă posibilitate decât să facem așa”, ”mai lasă și tu de la tine”.
Sau termeni și mai agresivi precum ”din cauza ta”, ”dacă nu erai tu, nu s-ar fi întâmplat asta...” și variații pe aceeași temă.
Gemenii înseamnă dualitatea bine/rău, corect/greșit, manifestată în același timp.
 
Orice vom face, zilele astea, va fi și bine și rău în același timp. Bine pe o parte, rău pe altă parte. Cea mai bună opțiune este tăcerea. Pentru că vorbele vor declanșa conflicte, indiferent cât de măiestrit sunt pregătite.
 
Am simțit vibrația perioadei din ultimele zile, astăzi s-a intensificat mult. Și simt cum zilele care urmează, și pregătesc portalul 12.12 (începerea trecerii spre noapte) și 21.12 (”întunericul” maxim astronomic) vor aduce cât de multe provocări posibile.
 
Ne vedem la întâlnirea de pe 12 decembrie?
 
Despovestim împreună și învățăm să ascultăm diferit o poveste populară românească celebră.
Și ne focalizăm mintea pe direcții pozitive, în plin tsunami de energii turbionare.
 
Locul de acțiune al tuturor vibrațiilor (și locul de protecție maximă) este zona suprarenalelor. Glandele de stres vor fi biciuite la maxim și starea de iritare, frustare, epuizare sau oboseală va veni în valuri, la fiecare interacțiune și socializare.
 
Ce putem să facem?
 
”Să ne punem centura de siguranță”, să ne reducem la maxim programul de acțiuni și activități, nu uităm să ne facem exercițiile de respirație, de EFT, de focalizare mentală sau orice fel de exerciții fizice posibile, care să ne mențină focalizați pe corp și centrați pe respirație. Și respirăm adânc (pentru că suntem într-un semn de aer). În acest fel reușim să trecem pas cu pas, zi cu zi, printr-o perioadă destul de agitată.
 
Să avem o altă zi cât mai eficientă și bună, cu atenție și prezență. Și respirați adânc!
 
Cu iubire, tuturor

Sursa foto-text: facebook/ Zyanna Orinda 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii