Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:28 08 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 312 – 8.11.2022. Astăzi sărbătoresc Arhanghelii

ro

08 Nov, 2022 09:58 689 Marime text

Bună dimineața, tuturor, oameni curajoși care întâmpină cu zâmbetul pe buze o nouă zi frumoasă de toamnă în Natură și o zi fabuloasă energetic, în planul trăirilor.

Astăzi este ziua de lună plină în Taur, însoțită de o eclipsă totală de lună. Nu va fi vizibilă din România, dar efectul său energetic se va resimți din plin.
Este o lună plină numită luna Castorului sau luna sângerie (chiar sunt curioasă diseară, pe cerul senin de toamnă, dacă vom vizualiza nuanța roșiatic roză a lunii pline).
Vă rog să neglijați astăzi toate simptomele fizice de dureri de cap, dureri de gât (Taurul este un semn care guvernează gâtul și ceafa), de disconfort la vorbire sau exprimare sau orice neplăcere în corpul vostru - pentru că totul va fi trecător. Suntem inundați de un val tsunami energetic, ne aflăm în maximul desfășurării sale.
Respirați adânc, expirați prelungit, mențineți calmul sistemului nervos și ascultați-vă corpul. El vă va îndruma ce aveți de făcut.

Tot astăzi, tradiția ortodoxă românească serbează sfinții arhangheli Mihail și Gavriil.
Mihail, purtătorul de spadă și apărătorul celor slabi, simbolul forței fizice și rezistenței corporale, puternicul războinic al luminii.
Gavriil, purtătorul vorbelor, cuvintelor și diplomatul, simbolul forței intelectuale, a persuasiunii vorbelor.

Toate persoanele acordate la energiile celor doi arhangheli își reîncarcă rezervoarele de energie personală și corporală de la aceste repere. Știm că focalizarea atenției pe o anumită direcție duce la circulația energiei în această direcție.

Astăzi sărbătorim vigoarea și forța fizică a lui Mihail, ce se regăsește în toate persoanele numite Mihai și Mihaela (la mulți ani, tuturor), precum și rezistența și tenacitatea lor în fața dificultăților de toate felurile. Cu sau fără spada trasă din teacă și mânuită cu dexteritate, Mihail este arhetipul forței, puterii interioare, abilităților de a rezista în circumstanțe aproape imposibile. Felicitări că vă reamintiți cine sunteți cu adevărat, dragi oameni frumoși acordați la energia lui Mihail.

Astăzi sărbătorim și abilitatea diplomatică a lui Gavriil sau Gabriel, arhanghelul purtător de vești, patronul cuvintelor scrise sau vorbite, ajutorul scriitorilor și a celor care doresc să comunice binevoitor orice fel de informații (poate mai dificil de digerat). La mulți ani și tuturor celor numiți Gabriel sau Gabriela, pentru că predilecția lor interioară prin veriga numelui de botez este mânuirea abilă a cuvintelor, pentru a-și crea o viață frumoasă și îmbelșugată. Dacă veți constata astăzi că viața voastră este mai puțin decât minunată, vă rog să vă amintiți de ”programarea” numelui vostru, pe care nu o folosiți la întreaga ei putere. Există comori neștiute în energetica umană și uneori, este bine să ne reamintim de ele, pentru a le re-ancora în realitatea zilnică.

Astăzi sărbătorim Arhanghelii, chiar în ziua de lună plină în Taur, în care dansul luminilor și umbrelor va fi intens. Vom asista la o salsa de dimensiuni cosmice ale energiilor polare ale lumii. Dați din buric și din șolduri, zâmbiți și fiți spectatorii uriașei farse care este Viața noastră, a tuturor.
Să mânuim cu abilitate atât puterea interioară și spada forței vieții, cât și cuvintele binevoitoare, pentru a ne mișca într-o mare haotică de informații amestecate.

Să avem o zi prezentă, interesantă și mai ales, puternică și binecuvântată

Cu iubire, tuturor

Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii