Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 152 – 1.06.2022. Astăzi sărbătoresc Jucăușenia

ro

01 Jun, 2022 15:18 1271 Marime text


Când luăm în serios Jocul numit viață, apare încordarea, starea de tensiune a corpului, oboseala și nevoia de a renunța.

Cine ia în serios viața?

Cum cine?

Prietena noastră mintea. Ea face calcule, raționamente, evaluări și analize logice, ca un expert contabil în fața hârtiilor de firmă. Și ea decide: aici este prea mult, aici este prea puțin, aici mai trebuie etc.

Dacă mă iau după poveștile minții și după evaluările sale, pierd partea cea mai interesantă a experienței pe pământ: Jocul.
Împreună cu grupul de femei minunate alături de care am împărtășit energie de vindecare și ordonare ieri seară, pe 31 mai, odată cu lansarea Manualului Femina, mi-am reamintit esența tuturor acțiunilor mele: Jocul.

https://www.centrulnatura.ro/produs/e-book-manual-feminin/

(bucurați-vă de perioada de reducere oferită cu ocazia lansării acestei cărți plină de cuvinte înțelepte și vibrație pozitivă).
Așa că, astăzi sărbătoresc Jucăușenia de copil, care adoră Jocurile, cu cât mai complicate și implicând mai mulți participanți, cu atât mai interesante.

Postările zilnice continuă, într-o notă de joacă, de relaxare și de plăcere a împărtășirii energiei frumuseții vieții.

Astăzi sărbătoresc jucăușenia, trimițându-vă îmbrățișări virtuale tuturor celor care v-ați deschis inima către viziunea alternativă a vieții, care se vede astfel din vibrația fructelor și a legumelor ce hidratează corpul și creierul.

Mă duc să mă joc cu cireșele și căpșunile de sezon, cât de bune reușesc să le găsesc la acest moment. Aștept ca și cireșul meu să aibă roadele coapte, dar până atunci, folosesc orice găsesc pe piață la această dată.

Și cu fiecare ocazie posibilă, mă duc la mare să mă joc cu nisipul și valurile.

Vă recomand să găsiți orice petec de natură și să vă conectați cu elementele lumii, pentru a vă juca cu apa, valurile, cu aerul, cu pământul, cu plantele și uneori, chiar și cu focul. Folosiți elementele pentru a vă ancora mai bine în propriul corp, și jucați-vă în prezență și conștiență.

Jucăușenia de adult este un pic diferită de nesăbuința copilărească. Este mai coaptă, plină de miez și cu un haz de propria importanță de sine dus la maxim.

Astăzi râd cât de mult pot de ”importanța” pe care mi-o dau mie și propriilor acțiuni și constat cum cad singură în capcane de aberații și seriozitate, în ciuda întregului antrenament zilnic de prezență.

Să avem cu toții o zi de jucăușenie adultă, cu mult umor și auto-ironie și făcând haz de orice apare pe drum, mai ales dacă este deghizat ca o ”problemă serioasă”.

La mulți ani tuturor copiilor acestei lumi, care visează o realitate complexă și se bucură de fiecare aspect al unei planete minunate!

Să avem o zi de jucăușenie luminoasă și relaxată

Cu iubire, tuturor


Sursa footo-text:  Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii