Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 100 – 9.04.2022. Astăzi sărbătoresc oglindirea

ro

09 Apr, 2022 14:11 1312 Marime text

O zi de sărbătoare și celebrare nouă tuturor! 

Suntem astăzi în a 100-a zi a anului 2022, în ziua de prim pătrar în Rac din luna aprilie. 

În jurul nostru se întâmplă multe: explozii și furtuni solare, ajustarea pământului la un nou anotimp și o nouă energie (Universul se resetează), cu reacții de adaptare ale ficatului și imunității la energia schimbătoare. 

Astăzi sărbătoresc oglindirea, pentru că fiecare dintre noi se vede mult mai bine în ochii altora și în Realitatea pe care o trăim zilnic. 

Există câteva Legi Universale, pe care le trăim și le observăm, dacă suntem atenți și prezenți în corpul și viața noastră. Legile umane sunt substitute mediocre pentru aceste Legi Universale, care se respectă matematic (ne place sau nu). 

Oglindirea este una dintre aceste Legi Universale. Care nu ne place absolut deloc. 

Astăzi vă propun o temă de lucru direct conectată cu ”oglindirea”. 

Ne uităm în oglindă și spunem cu voce tare: ”Sunt frumoasă și arăt bine” (pentru bărbați, ”sunt arătos și arăt bine”). 

Nu o dată și nu cu jumătate de gură. 

De multe ori, și cu intenție și convingere. 

Pentru că fiecare dintre noi este frumos, arată bine și este un copil al Creatorului. 

”SUNT frumoasă și arăt bine. Sunt FRUMOASĂ și arăt bine. Sunt frumoasă și ARĂT bine. Sunt frumoasă și arăt BINE”. Accentuarea cuvintelor diferite face să sune altfel această mică vrajă de frecvență înaltă de vibrație. 

Mă oglindesc în fiecare zi în Realitatea mea. 

Când ȘTIU că sunt frumoasă și arăt bine, mă uit cu acești ochi frumoși și buni la totul din jur. Și Realitatea mea îmi reflectă ceea ce transmit eu spre ea. 

Mă oglindesc cel mai bine în copiii mei și comportamentul lor. 

Ei mă imită detaliat și în tot ce fac, mă regăsesc pe mine și îmi observ propriile probleme, accentuate, exagerate și subliniate. 

Copiii sunt oglinda adulților. Orice probleme au ei, sunt problemele noastre. 

Asumarea responsabilității este o însușire tip adult. Doar un adult poate să fie abil să răspundă binevoitor la orice îi aduce Realitatea în față. Binevoitor față de sine, în primul rând (cu decizia să NU pierdem energie pe importanță de sine, pe reacții, pe răspunsuri critice sau de judecată, sau chiar pe vorbe inutile), și apoi față de ce și cine este în fața noastră (Am sau nu energie să-l educ pe celălalt? Merită?) 

În ziua 100, după nenumărate alte sărbători și conștientizări, îmi îndrept atenția și prezența spre o Lege Universală extrem de puternică: legea oglindirii. Mă joc un pic cu ”tehnica oglinzii” propusă, observ cât de confortabil mă simt făcând-o și nu reacționez la orice fel de emoții sau gânduri apar, în timpul ei. Le las să iasă, să treacă, să se elimine. 

Intestinul este unul dintre cele mai responsabile organe ale corpului, care oglindește Realitatea în care trăim fiecare dintre noi (mâncăm să trăim, sau trăim pentru a mânca). Starea lui este oglinda ordinii și organizării vieții noastre, în Fluxul energiei. 

Astăzi sărbătorim oglindirea și folosim toate oglinzile exterioare pe care le putem găsi, pentru ne evalua poziționarea actuală în Realitate. 

Noi vom discuta astăzi despre copii, pentru a celebra această zi specială, așa cum se cuvine: https://fb.me/e/1BhA3AgPe

Să avem o zi cât mai frumoasă și echilibrată, ziua 100 a anului, 

La mulți ani nouă, cu iubire, tuturor



Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii