Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie - partea a doua - ziua 4. 26 mai 2024. Zi de duminică, de conexiune cu Sufletul și Spiritul

ro

26 May, 2024 09:51 499 Marime text


Valul 6 de energie - partea a doua - ziua 4
26 mai 2024

Zi de duminică, de conexiune cu Sufletul și Spiritul, cu detașare temporară de cârligele și atașamentele materiale.
Potențial de transformare interioară, de creștere și dezvoltare.

Există zile și perioade în care schimbarea viziunii, a modului în care vedem lucrurile și ne raportăm la tot ceea ce este se întâmplă mai ușor.
Noi toți credem că schimbările apar pentru că sunt pregătite, muncite și la un moment dat se întâmplă.
Tukaram spune că orice schimbare este bruscă.
Dacă în întuneric, aprinzi o lumânare, camera se luminează brusc și vezi aproape totul.

Înțelegerea reală este bruscă (la fel ca și moartea). Se întâmplă. Deodată.
Când „te-ai prins”, gata, s-a aprins lumina. ”Aha”. Și gata. S-a produs transformarea.

Ne apropiem de cea mai puternică energetic perioadă a anului: Solstițiul de vară.
Anul acesta, sunt patru evenimente cuplate, în decurs de patru zile – Luna plină în Capricorn, o lună în care se culeg plante de leac, pe 21 iunie, Solstițiul de vară, pe 22 iunie, Rusaliile pe 23 iunie și Sânzienele pe 24 iunie. Înghesuială de zile vibrațional puternice, mare aglomerație de potențial de schimbare.

În această perioadă organizăm un Retreat în Natură, în zona Buzăului, pentru ritualuri de vindecare. Tema Retreatului este cunoașterea, culegerea și prelucrarea plantelor de leac. Vom umbla împreună prin pădurile din zonă, în căutarea plantelor, le vom colecta, cu respect față de Natură, le prelucrăm și le preparăm împreună. Inclusiv cinele vor fi preparate împreună (ciorbă la ceaun, afară, în aer liber), adăugând ingredientele principale: iubirea și intenția de vindecare.
Mai sunt câteva locuri disponibile, pentru cine simte să ni se alăture în acest Retreat în Natură, de 4 zile super - intense, în care vom trăi și experimenta cât în patru ani. În zona Buzăului, timpul și spațiul suferă modificări, sau mai degrabă percepția noastră se schimbă. Simțim, trăim și vibrăm diferit, corpurile noastre reacționează altfel la imersarea în acea Natură neîmblânzită.
Informații suplimentare și înscrieri la vassormi@gmail.com

Experiențele directe sunt foarte puternice.
Stăpânii Jocului și ai lumii știu despre puterea acestei perioade și potențialul său de vindecare și transformare. De aceea au organizat deliberat perioadele de examene fix în jurul acestor zile. Toata energia și atenția tinerilor și părinților este focalizată pe ”examene” și Sistemul se hrănește copios cu energia atenției lor.
Dacă vă aflați în această capcană, faceți cât de bine reușiți, să nu vă scufundați complet în vârtejul de emoții și cuvinte agresive, care însoțesc perioada.
Amintiți-vă de mantra celebră: ”merg să IAU examenul, nu să DAU examenul”. Învățați tinerii să-și spună aceste lucruri, să facă programările benefice. Merg să IA examenele, așa cum merg să ia o revistă sau ceva de mâncare. Firesc și natural.

Dacă nu sunteți prinși în această capcană și reușiți să vă organizați programul în acel week-end (21-24 iunie), vă aștept alături de noi în Retreat. Suntem doi medici care vă stăm la dispoziție, pentru ghidaj și însoțire, am pregătit activități diverse, surprize și mici aventuri, în zona magică a Lacului Zânelor.
Așteptăm să ajungă alături de noi cine are nevoie, pentru a folosi eficient potențialul extraordinar al perioadei. Noi oricum vom fi acolo – pentru că ne-am plănuit de la începutul anului să beneficiem de darurile Pământului și oportunitățile ciclurilor de energie. Ne bucurăm să avem companie, pentru că împreună, mișcăm mai ușor si eficient energia și este mult mai distractiv.

Astăzi este despre schimbare și transformare.
Folosind energia disponibilă, ieșim din povestea condiționării sociale și deschidem ochii. Deodată, totul arată diferit. De fapt, percepția noastră se schimbă.
O zi de duminică transformatoare
Cu iubire, tuturor


Sursă foto+text: Facebook/Zyanna Orinda. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii