Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 2. 27 martie 2024. Am intrat în portalul eclipselor

ro

27 Mar, 2024 09:55 644 Marime text


Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 2
27 martie 2024

Am intrat în portalul (tunelul) eclipselor, ce se va întinde timp de două săptămâni, până la eclipsa de soare de pe 8 aprilie.
Cei care studiază conexiunile între fenomenele astrale și viața noastră umană spun că în acest tunel (portal) al eclipselor este o perioadă în care secretele și tot ce este ascuns ies la suprafață.

”Secretele” sunt doar lucrurile și informații ascunse, considerate prea dureroase, prea dificile sau prea periculoase, să fie ținute ”la vedere”.
Dar menținerea unui secret necesită energie.
Care este energie blocată, ținută cu forța să fie gardianul ”secretului”, și nefolosită pentru fluxul de energie al vieții.

Un om liber este un om fără secrete, fără ascunzișuri, transparent și onest, cu toate la suprafață, ce poate fi el însuși oriunde merge, cu oricine se întâlnește și orice acțiuni întreprinde.

Astrologii spun că perioada aceasta, de portal de eclipse, este o perioadă de încheieri bruște, de finaluri neașteptate, de terminare a tot ce nu mai are energie să continue.
Dar și o perioadă de începuturi aproape magice, de inițiat proiecte, pentru deschis uși noi și observat viziuni noi și diferite, cu privire la ceea ce există.

Tot astrologii spun că eclipsele sunt în axa relațiilor din zodiac (Leu – Balanță). Eclipsa de pe 25 martie a fost în Balanță, cea din 8 aprilie va fi în Leu.
Deci finalurile și începuturile se referă în mod special la relații.

Suplimentar, Chiron, vindecătorul rănit, este în conjuncție cu Soarele.
Cu alte cuvinte, este momentul ca Ego-ul să primească o mare porție de vindecare, mai ales în conexiune cu relațiile.
Astăzi este o zi bună să stăm cu noi înșine și observăm ce tip de emoții și senzații ne declanșează cele mai importante relații în care ne aflăm.
Și observăm în special rezistența pe care o opunem la faptul că oamenii apropiați sunt așa cum sunt, nu așa cum noi ne dorim să fie.

Poate fi o zi bună să renunțăm la această rezistență și să acceptăm că oamenii sunt așa cum sunt, iar noi suntem așa cum suntem.
Continuăm să ne observăm, să ne dezvoltăm, să creștem, să schimbăm ce se poate schimba, dar și să acceptăm ceea ce suntem, în momentul prezent.
Dacă ne putem accepta pe noi cum suntem, vom putea face asta și pentru ceilalți.

Astăzi, pe luna în scădere, putem să continuăm detoxifierea limfatică sau digestivă, cu orice fel de măsură dorim să luăm. Un alt remediu util este Extractul din muguri de Nuc D1 (Plantextrakt Cluj), 25 pic în apă, de 2 ori pe zi – 14 zile – ce ajută pentru curățarea intestinelor și la protecția anti-parazitară. Ne este de folos și o mică dietă de detoxifiere, având aici multă inspirație: https://shop.aska.ro/produs/retete-in-dieta-de-detoxifiere/

Să avem cu toții o altă zi cât mai prezentă, cu atenția pe tot ceea ce vine la suprafață, odată cu derularea relațiilor în care ne aflăm.
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii