Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 11. 21 martie 2024. Suntem la mijlocul unei săptămâni provocatoare

ro

21 Mar, 2024 11:24 541 Marime text

Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 11
21 martie 2024

Anul trecut, era ziua Echinocțiului de primăvară. Acest an, fiind bisect, Echinocțiul energetic a fost cu 1-2 zile mai devreme (funcție de locul geografic), dar și astăzi ne aflăm încă în perioada vibrației sale.
Suntem la mijlocul unei săptămâni provocatoare, în care Natura se retrezește la viață și arborii înfloresc.
Am văzut cum semințele puse în sere și suporți de răsaduri și-au scos rapid capetele din pământ, datorită energiei aducătoare de viață a primăverii, care începe să devină intensă.

Nu doar semințele plantelor sunt fertile și încep creșterea rapidă, dar și toate semințele existente trec prin acest proces.
Toate insectele, păsările, animalele și desigur, inclusiv oamenii intră într-o perioadă de fertilitate și posibilitate sporită de reproducere.
Energiile perioadei susțin tot ce înseamnă însămânțare, încolțire (da, și nouă ”ne dau colții mai ușor, ați observat asta?) și creștere / dezvoltare.

La nivel energetic, Creativitatea este intensificată maxim. Pentru toți cei aflați în domenii creative, artiști sau regizori, producători sau performeri, este o perioadă foarte fertilă și inspiratoare.

Am ales această perioadă a anului pentru un Webinar în care discutăm exact despre aceste energii ale ”fertilității” și ”creativității”, ce înseamnă pentru oameni și cum pot fi folosite cât mai eficient de fiecare om.
https://alchida.ro/.../webinar-fertilitate-sustinut-de.../

Vă aștept să avem un dialog util și interesant, despre modul în care ne raportăm la energiile care sunt în Natură și cum le putem integra cât mai eficient și creativ în viața noastră zilnică.
Este mult mai eficient să folosim energia care este și să nu ne mai luptăm cu ceea ce ”nu este” în interiorul nostru sau în biologia corpului.

Astăzi, mai mult ca în orice altă zi, putem învăța să ”curgem” cu Forța vieții și să folosim energia zilei, în loc să ne ”batem” și să forțăm corpurile noastre să facă ceva ce nu pot să facă (dar mintea spune că ”trebuie” să facă).
Astăzi este despre vindecarea profundă, care înseamnă nu dispariția rănilor sau a cicatricilor, ci folosirea lor pentru creștere și dezvoltare, pentru întărirea curajului și motivația acțiunilor în beneficiu personal și a celor implicați.
Fără răni, fără suferință, fără probleme, nu am găsi motivația continuă, zilnică, să fim creativi, imaginativi și fertili în identificarea altor opțiuni de soluționare.

Oamenii cresc enorm când sunt ”puși la zid”.
Putem astăzi să apreciem darurile rănilor și provocărilor din viața noastră?

Să avem o altă zi de perioadă de Echinocțiu cât mai echilibrată și prolifică, pentru noi toți,

Cu iubire Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii