Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine ​Valul 2 de energie – partea întâi – ziua 14. 8 februarie 2024. Astăzi este zi de maxim antrenament

ro

08 Feb, 2024 11:25 675 Marime text

Valul 2 de energie – partea întâi – ziua 14
8 februarie 2024

Ce mai faceți, dragii mei?
Cum stați cu toleranța la neprevăzut?
Astăzi este zi de maxim antrenament.

Ziua dinainte de luna nouă se numește ”luna întunecată”. Este o zi de introvertire și tendință spre meditație, liniștire și contemplare.
Energia zilei este mai grea, mai apăsătoare și nevoia naturală a corpului este de odihnă și liniștire. Întunericul iernii este încă intens și nevoia naturală a corpului este de repaus.

Luna intră în semnul Vărsătorului, soarele este și el în Vărsător și se conectează astăzi cu Uranus, planeta neprevăzutului și a imprevizibilului, producând o stare interioară de anxietate. Deși Vărsătorul vine cu adaptabilitatea și creativitatea de noi soluții și opțiuni, schimbările impuse de neprevăzut nu sunt niciodată ușoare, mai ales când se referă la credințele sau identitatea noastră.

Astăzi avem de muncit dublu: să ne echilibrăm propriile temeri și gânduri haotice, plus să rezistăm la tulburările și comportamentul irațional al celor din jurul nostru (mai ales al celor apropiați). Șansa zilei de astăzi este să ne confruntăm iar și iar cu ”micii tirani” care ne pun răbdarea și toleranța la încercare.

Un ”mic tiran” nu este doar o persoană care ne irită, necăjește sau chiar agresează verbal de câte ori este în preajma noastră. Un ”mic tiran” poate fi și o persoană (mai ales vârstnică) care își repetă aceeași poveste iar și iar.

Dacă această componentă repetitivă (tipică ființei umane) este drăgălașă când se întâmplă la copiii mici, devine iritantă și neplăcută dacă este performată de vârstnici. Oare ce din noi reacționează diferit? Până la urmă, este același lucru. De ce tolerăm la cei mici ceea ce nu mai tolerăm la cei mari sau vârstnici? Ce așteptări (nerealiste) apar în mintea noastră?
Asta avem astăzi de contemplat.

Atenție și la alimentație astăzi. Energia zilei de intense eliminări poate declanșa tulburări la cea mai mică abatere sau deviere. O gură din alimentele prea grele, prea complicate sau combinate și gata, iar apare suferința.
Mâine, vineri 9 februarie vă aștept la un Webinar despre alimentație https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../
V-am pregătit o prezentare ne-convențională și o viziune diferită asupra alimentației, care să ne trezească pe toți din amorțeală.

Cum putem să ne păstrăm starea de calm, liniște, echilibru când se tot întâmplă imprevizibilul și totul se schimbă?
Cum rămânem acordați la starea de vibrație cea mai înaltă posibil în mijlocul haosului?
Este alimentația secretul echilibrării interioare?

Sunt câteva întrebări la care vă invit să răspundem împreună, în cadrul Webinarului din seara de lună nouă, alături de gazdele de la Alexa Event.

Astăzi, să petrecem o zi de Lună întunecată cât mai prezentă, trecând prin fiecare moment al zilei cât de conștient putem. Și la fiecare dificultate, punem întrebarea ”cheie” – ”Fac tot ce pot în acest moment să rămân prezent și vigilent?” Dacă răspunsul este ”da”, indiferent de acțiuni și consecințe, îmi mențin calmul și liniștea interioară, curgând cu energia așa cum este. Ne va duce acolo unde avem de ajuns, nu acolo unde credem că trebuie să fim.

Pentru noi toți, o zi de lună întunecată cât mai centrată, focalizată și prezentă,

Cu iubire, 



Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii