Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 1 – partea a doua – ziua 4. 15 ianuarie 2024.Energia este de reținere, agățare, prindere și menținere

ro

15 Jan, 2024 08:42 737 Marime text

Valul 1 – partea a doua – ziua 4
15 ianuarie 2024

Luna în crește își continua drumul.
Energia este de reținere, agățare, prindere și menținere.
Atenția poate fi pe gânduri și idei, care tind să fie ”agățate” (odată ce ne intră un gând în cap, acolo rămâne, și rulează la infinit). Paradoxul este că nu se agață de minte gândurile favorabile (ce bine îmi este, cât de binecuvântat sunt), ci exact cele care ne produc frică sau îngrijorare.
Dacă vom conștientiza această tendință, măcar observarea ei continua îi mai diminuează forța. Tot ce este inconștient are forță de modelare interioare. Conștiența ne trezești din somn și nu mai suntem hipnotizați de o poveste sau alta.

Indiferent cât sunt de credibile sau nu, poveștile rămân povești. Ascultam ieri câtva persoane în vârstă, repetând a multa oară o poveste care avea puține legături cu realitatea (de care știam și eu). Îi observam cum repetau precum roboții bine unși, cu aceleași cuvinte, aceleași inflexiuni și aceleași gesture – povestea ce considerau că-I definește.

Vezi atât de bine fixismele la alții și te ia cu fior când le constați în tine (te auzi repetând o poveste iar și iar).

Omega 3, sau acizii grași tip omega 3, sunt un tip de grăsimi pe care corpul nostru nu-i poate produce singur, dar de care are nevoie pentru buna funcționare a organismului (în special creierul și membranele celulare). Cu alte cuvinte, fiecare celulă a corpului are nevoie de grăsimile acestea atât de importante, pentru a menține flexibilitatea funcțională. Să nu devină rigide și blocate.

Sursele principală de acizi Omega 3 sunt uleiul de pește, dar și uleiul de creveți (krill oil), și în zona vegetală, uleiul de cânepă. Pe piața de suplimente există multiple produse comerciale calitative. Pentru cele din ulei de pește recomand firma Mollers (atât pentru adulți, cât și pentru copii, cu produsele ”peștișori”, ce au arome diverse și sunt ușor de administrat la cei mici). Prefer toate produsele de la Secom, Good routine (Krill Oil, Pure Omega 3), dar sunt la fel de bune și cele de la Doppel Herz, Naturalis, Wallmark și alte firme. Memoria, atenția și concentrarea sunt îmbunătățite clar după suplimentarea cu produse Omega 3.

Multe produse pe piață au capsule de ulei omega 3-6-9, o gamă mai complete și complexă de acizi grași necesari întregului corp.
Pentru anumite organisme, aceste produse vor fi mai bine primite decât cele de omega 3 simple. Ca de obicei, experimentarea directă și testarea este singura modalitate de a găsi ce avem fiecare nevoie.

Ideea importantă este ca produsele să fie administrate la final de masa, și dacă se poate, însoțite de un supliment de vitamina D. Combinația este eficientă și susținătoare, mai mult decât produsele simple, luate separat. De asemenea, tot experiența ne va spune asta.

La Școala Sănătate 5D https://www.sanatate5d.ro/ discutăm și despre efectele detaliate, în corp, ale acestor acizi grași esențiali, despre chimia și interacțiunile lor cu alte substanțe și despre complexitatea mecanismului de menținere a corpului fizic în viață.
Astăzi, am dorit doar să amintim cât de utile sunt anumite substanțe pentru echilibrul interior al sistemelor corpului.

Primul Webinar din 2024 va avea loc pe 9 februarie, în plin traseul de valuri ale energiei.
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../
Desigur că se va întâmpla în ziua de lună nouă (va fi exact în mijlocul valului 2 de energie) și despre ce altceva puteam discuta, dacă nu despre alimentație – subiect atât de controversat și încă, necunoscut, pentru cei mai mulți dintre noi.

Astăzi, în plină lună în creștere, cu prindere și agățare, ne tonifiem și flexibilizăm corpul cu produse utile pentru menținerea lui în putere și echilibru.
Și suntem prezenți cu dialogul mental, să-I surprindem fixismele și cârligele de agățare de povești.
Să ne fie bine tuturor

Cu iubire,



Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii